Το παιχνίδι της χρονιάς για την Μπαρτσελόνα: Στο 90' έχανε με 4-2 και στο 93' το έκανε 4-4 - iefimerida.gr

Το παιχνίδι της χρονιάς για την Μπαρτσελόνα: Στο 90' έχανε με 4-2 και στο 93' το έκανε 4-4

Οι παίκτες του Βαλβέρδε πανηγυρίζουν -AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To ματς της χρονιάς έκανε η Μπαρτσελόνα κόντρα στη Βιγιαρεάλ και απέδειξε γιατί θα πάρει και φέτος τον τίτλο στην La Liga.

Μέχρι το 91΄, η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε βρισκόταν πίσω στο σκορ με 4-2 από την Βιγιαρεάλ στο «Μαδριγάλ», ωστόσο, κατάφερε στις καθυστερήσεις με τα γκολ των Μέσι και Σουάρες να «σώσει την παρτίδα» (4-4) και να διατηρήσει διαφορά ασφαλείας από την Ατλέτικο Μαδρίτης (+8), μετά από 30 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα!

Το ματς της χρονιάς έγινε στην έδρα του «κίτρινου υποβρύχιοι» που έχασε τεράστια ευκαιρία να κάνει το πιο μεγάλο βήμα για την παραμονή στην κατηγορία. Η αποβολή, όμως, του Αλβαρο στο 86ο λεπτό, έπαιξε καθοριστικό ρόλο.

Οι γπεδούχοι που βρέθηκαν στο 16΄ να χάνουν με 2-0, κατάφεραν να φέρουν τα πάνω κάτω στο δεύτερο μέρος και προς στιγμή έδειχναν ότι θα έφταναν σε μία μεγάλη νίκη.

Η Μπαρτσελόνα, όμως, δεν «παρέδωσε τα όπλα» και κατάφερε να πάρει ένα βαθμό, που θα της δώσει περισσότερο ψυχολογική ώθηση στο μεγάλο ντέρμπι που ακολουθεί με την Ατλέτικο Μαδρίτης, το προσεχές Σάββατο (6/04) στο «Καμπ Νόου». Ματς που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό, εάν η «Μπαρτσα» θα «καθαρίσει» οριστικά με την υπόθεση τίτλος ή, οι «ροχιμπλάνκος» θα παλέψουν μέχρι το φινάλε για μία ιστορική ανατροπή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπαρτσελόνα Βιγιαρεάλ Primera DIvision
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ