Λήξη συναγερμού: Παραδόθηκε ο αστυνομικός που απειλούσε τους συναδέλφους του πίσω από το Εφετείο - iefimerida.gr

Λήξη συναγερμού: Παραδόθηκε ο αστυνομικός που απειλούσε τους συναδέλφους του πίσω από το Εφετείο

Φωτογραφία αρχείου SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση με τον 27χρονο αστυνομικό που εξαφανίστηκε από το μεσημέρι της Τρίτης με το περιπολικό και βρέθηκε πίσω από το Εφετείο να απειλεί περαστικούς και συναδέλφους του.

Ολα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Τρίτης, όταν ο 27χρονος που υπηρετεί στο τμήμα Ασφαλείας ΒΑ Αττικής, έφυγε με συμβατικό όχημα της ΕΛ.ΑΣ. με σκοπό να παραδώσει αλληλογραφία.

Τα ίχνη του 27χρονου άνδρα χάθηκαν για πολλές ώρες και τελικά εντοπίστηκε πίσω από το Εφετείο -μέσω του στίγματος στο κινητό του- σε έξαλλη κατάσταση, να απειλεί.

Τελικά, ο 27χρονος πείστηκε να παραδοθεί, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει ψυχολογικά προβλήματα και θα εξεταστεί από ειδικό γιατρό.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν ο εν λόγω αστυνομικός απειλούσε με το υπηρεσιακό του όπλο ή κάποιο άλλο αντικείμενο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΛ.ΑΣ. ΓΑΔΑ περιπολικό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ