Αργεντινή: Οπαδός γιόρτασε το πρωτάθλημα με το... κρανίο του παππού του! [βίντεο] - iefimerida.gr

Αργεντινή: Οπαδός γιόρτασε το πρωτάθλημα με το... κρανίο του παππού του! [βίντεο]

Αργεντινή: Οπαδός γιόρτασε το πρωτάθλημα με το.. κρανίο του παππού του!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας οπαδός που γιόρτασε το πρωτάθλημα της ομάδας του μαζί με τον... νεκρό παππού του!

Μετά από 4 χρόνια η Ρασίνγκ κατέκτησε ξανά το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στην Αργεντινή και στήθηκε μια μεγάλη γιορτή μετά το ματς.

Στην πλατεία Δημοκρατίας του Μπουένος Άιρες οι οπαδοί της Ρασίνγκ έστησαν το δικό τους πάρτι, όμως όλοι κοιτούσαν επίμονα έναν οπαδό που κρατούσε στα χέρια του ένα κρανίο!

Ο Γκαμπριέλ Αράντα μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό «TNT Sports» και όπως αποκαλύψε το κρανίο που κουβαλούσε ήταν «... του παππού μου που τον έλεγαν Βαλεντίν Αγκιλέρα. Ο παππούς μου ήταν φανατικός οπαδός της Ρασίνγκ και εγώ έκανα έκανα την εκταφή γιατί είμαι σίγουρος ότι θα ήθελε να είναι εδώ και να γιορτάζει κι αυτός την κατάκτηση του τίτλου».

Δείτε το βίντεο:

#TNTSports | ¡¡Nadie se quiso quedar afuera de la fiesta de Racing!! ? @nico_latini nos cuenta la historia del día en #LaFechaTNT ? ¡NO LO VAS A PODER CREER! ? pic.twitter.com/wOVlm7JQLv

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κρανίο Αργεντινή οπαδός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ