Μετά την πληθωρική γραμματέα, ο Μάκρος Μπόλαρης προσέλαβε και Σταρ Ελλάς στο επιτελείο του [εικόνες]

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε με τις άκρως αισθησιακές φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στους προσωπικούς της λογαριασμούς η πρώην ξανθιά, πληθωρική γραμματέας του υφυπουργού Εξωτερικών Μάρκου Μπόλαρη, Θωμαρίτα Καλδάρα,στο στόχαστρο των χρηστών των social media βρέθηκε η ειδική σύμβουλός του.

Κι αυτό γιατί η ειδική σύμβουλος του Μάρκου Μπόλαρη είναι η εντυπωσιακή Λένα Χρυσηίδα Παπαρρηγοπούλου, γνωστή από τα καλλιστεία καθώς είχε στεφθεί Σταρ Ελλάς το 2002.

Η Λένα Παπαρρηγοπούλου εργάζεται ως ειδική σύμβουλος του Μπόλαρη από τις 7 Ιανουαρίου όπως αποδεικνύεται και από το σχετικό ΦΕΚ.

Εκτός, λοιπόν, από τον τίτλο ομορφιάς, η Λένα Παπαρρηγοπούλου είναι απόφοιτη του τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακό στη Θρησκεία, Φιλοσοφία και Κοινωνιολογία στο ίδιο πανεπιστήμιο. Προφανώς εκεί «κουμπώνει» και η θέση της στο επιτελείο του υφυπουργού Εξωτερικών, που έχει στην αρμοδιότητά του τα θρησκευτικά θέματα.


Οπως αναγράφεται και στο σχετικό ΦΕΚ, η Λένα Χρυσηίς Παπαρρηγοπούλου διορίστηκε στο γραφείο του Μάρκου Μπόλαρη από τις 7 Ιανουαρίου με απόφαση του τότε αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, Γιώργου Κατρούγκαλου και η παρουσία της σε αυτό το πόστο θα τερματιστεί με την αποχώρηση του Μάρκου Μπόλαρη.

Πάντως από την πλευρά τους, οι χρήστες του διαδικτύου πρόσεξαν πως ο υφυπουργός Εξωτερικών έχει μία τάση προς τις όμορφες γυναίκες, τις οποίες προτιμά για τη στελέχωση του γραφείου του.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ