Το πιο αναπάντεχο ντουέτο του Madwalk – Η Ελενα Τσαγκρινού με τον Δάκη μαζί on stage [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Το πιο αναπάντεχο ντουέτο του Madwalk – Η Ελενα Τσαγκρινού με τον Δάκη μαζί on stage [εικόνες & βίντεο]

Δάκης- Ελενα Τσαγκρινού
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πιο ιδιαίτερο ντουέτο του φετινού Madwalk έκανε η Έλενα Τσαγκρινού, που εμφανίστηκε μαζί με τον Δάκη στο catwalk της Parthenis.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια, που έχει κλέψει τις εντυπώσεις από τα πρώτα της βήματα και αυτή την περίοδο κάνει live εμφανίσεις ανά την Ελλάδα, τόσο με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, όσο και solo, ερμήνευσε μαζί με τον μοναδικό Δάκη μία νέα και «φρέσκια» διασκευή της επιτυχίας «Τσάι Με Λεμόνι».

Το πιο αναπάντεχο ντουέτο του Madwalk – Η Ελενα Τσαγκρινού με τον Δάκη μαζί on stage [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0


Δείχνοντας για ακόμα μία φορά την fashionable πλευρά της, η Έλενα Τσαγκρινού, που σύντομα θα κυκλοφορήσει από την Panik Records ένα project – έκπληξη μαζί με τον Δάκη, μαγνήτισε τα βλέμματα στο κόκκινο χαλί, αλλά και την performance της στην πασαρέλα.

Το πιο αναπάντεχο ντουέτο του Madwalk – Η Ελενα Τσαγκρινού με τον Δάκη μαζί on stage [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Να σημειωθεί πως από το κόκκινο χαλί του Madwalk παρήλασε όλη η εγχώρια showbiz, ενώ η παρουσιάστρια της βραδιάς, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, έκανε 5 σούπερ σέξι εμφανίσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ