Αυτό θα πει άνεση: Ηταν ο μοναδικός επιβάτης σε Boeing 737, με 188 θέσεις [εικόνα] - iefimerida.gr

Αυτό θα πει άνεση: Ηταν ο μοναδικός επιβάτης σε Boeing 737, με 188 θέσεις [εικόνα]

Ο Σκιρμάντας Στριμάιτις ήταν ο τυχερός/ Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ούτε μωρά που κλαίνε, ούτε αγενείς συνεπιβάτες που «ξαπλώνουν» τη θέση τους. Ο Σκιρμάντας Στριμάιτις έκανε την πιο άνετη πτήση.

Ο Λιθουανός ταξίδεψε σαν... άρχοντας, βιώνοντας πώς είναι να διαθέτει κανείς ένα ιδιωτικό τζετ. Γιατί ήταν ο μοναδικός επιβάτης ενός Boeing 737, των 188 θέσεων! Ο Στριμάιτις ταξίδεψε με αυτή την πολυτέλεια στις 16 Μαρτίου, όταν «πέταξε» από το Βίλνιους προς το Μπέργκαμο.

Πώς στάθηκε τόσο τυχερός; Το ταξιδιωτικό πρακτορείο Novaturas έκλεισε το αεροσκάφος προκειμένου να επιστρέψει με αυτό ένα γκρουπ, από την Ιταλία στη Λιθουανία. Προκειμένου όμως να μην πετάξει άδειο το Boeing στο Μπέργκαμο, το πρακτορείο έβγαλε εισιτήρια χωρίς επιστροφή. Ενας άνθρωπος ήταν ο τυχερός που το αγόρασε, ο Στριμάιτις.

Ο Λιθουανός δήλωσε, σύμφωνα με την Daily Mail, ότι η δίωρη πτήση ήταν μια μοναδική εμπειρία ζωής. Λογικό, αν αναλογιστεί κανείς πως το πενταμελές πλήρωμα καμπίνας είχε όλη την προσοχή στραμμένη πάνω του. Εννοείται πως ο Στριμάιτις δεν έχασε την ευκαιρία να βγάλει μια selfie, με φόντο το άδειο Boeing 737.

Περιχαρής ο Λιθουανός
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ