Ρεάλ Μαδρίτης: Παρουσίασε τα σχέδια για το νέο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» -Θα κοστίσει 575 εκατ.ευρώ [βίντεο] - iefimerida.gr

Ρεάλ Μαδρίτης: Παρουσίασε τα σχέδια για το νέο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» -Θα κοστίσει 575 εκατ.ευρώ [βίντεο]

Τα σχέδια του νέου γηπέδου της Ρεάλ Μαδρίτης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το προσεχές καλοκαίρι ξεκινούν οι εργασίες για το νέο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» της Ρεάλ Μαδρίτης.

Και αναμένεται να τελειώσουν τα έργα στο μεγάλο γήπεδο της Μαδρίτης σε 42 μήνες.

Η ισπανική ομάδα παρουσίασε σήμερα τα μεγαλόπνοα σχέδια της για το γήπεδο με τον πρόεδρο Φλορεντίνο Πέρεθ να σχολιάζει «Η Ρεάλ θα έχει σύντομα το καλύτερο στάδιο στον κόσμο» και τα ισπανικά ΜΜΕ να αποκαλύπτουν ότι το κόστος του θα φτάσει τα 575 εκατ. ευρώ.

«Θα είναι το καλύτερο γήπεδο στον κόσμο, με άνεση, με ασφάλεια, με την καλύτερη τεχνολογία και θα αποτελεί πηγή εσόδων για τον σύλλογο», τόνισε ο Πέρεθ συμπληρώνοντας «Μπήκαμε για πρώτη φορά σε αυτό το δρόμο το 2009, δεν ήταν εύκολο. Την ερχόμενη εβδομάδα θα υπογράψουμε το συμβόλαιο για χρηματοδότηση των εργασιών και τον Απρίλιο το έργο θα ανατεθεί σε μία κατασκευαστική εταιρία για να αρχίσει το συντομότερο δυνατόν, με το που ολοκληρωθεί η φετινή σεζον. Θα είναι μία βελτίωση για την πόλη της Μαδρίτης, θα είναι το καλύτερο στάδιο στον κόσμο. Είναι μία μεγάλη ευκαιρία για να μεταμορφώσουμε το γήπεδο σε μία μεγάλη πλατφόρμα επικοινωνίας με τον κόσμο. Θέλουμε να είναι ένα μεγάλο ψηφιακό στάδιο του μέλλοντος που θα πληρωθεί με τα χρήματα που θα προέλθουν από την ανοικοδόμησή του και που θα διατηρήσει την Ρεάλ ανταγωνιστική μέσα σε ένα ποδοσφαιρικό σκηνικό που φαντάζει αβέβαιο».

Δείτε το βίντεο της παρουσίασης:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ