Μπάνκι: «Ανυπομονούμε για την εκπληκτική ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ» - iefimerida.gr

Μπάνκι: «Ανυπομονούμε για την εκπληκτική ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ»

Ο Λούκα Μπάνκι /Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το σύνθημα για τη μεγάλη ρεβάνς της ΑΕΚ με την Μπάμπεργκ αύριο (19:30) στο κλειστό του ΟΑΚΑ έδωσε ο Λούκα Μπάνκι.

Ενόψει του δεύτερου προημιτελικού που θα κρίνει ποια ομάδα θα βρεθεί στο Final-4 του Basketball Champions League, ο τεχνικός της «Ένωσης» δήλωσε ανυπόμονος για την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φανταστικοί, όπως τους χαρακτήρισε, οπαδοί της ομάδας. Αν και παραδέχθηκε λοιπόν ότι οι απουσίες (με κυριότερη αυτή του Ματσιούλις) είναι σημαντικές, δήλωσε αισιόδοξος ότι οι παίκτες του θα τις καλύψουν κι αυτές με το πάθος τους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπάνκι:

Για το παιχνίδι με την Μπάμπεργκ: «Προσπαθούμε να προετοιμάσουμε την ομάδα όσο καλύτερα γίνεται ενόψει του αυριανού αγώνα. Έχουμε μια μοναδική ευκαιρία αύριο, καθώς παίζουμε μπροστά στους οπαδούς μας. Περιμένουμε το γήπεδο γεμάτο και ανυπομονούμε να απολαύσουμε την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί μας. Είναι φανταστικοί. Ωστόσο, καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε μία από τις καλύτερες ομάδες του BCL. Θα έλεγα ένα από τα δυνατά φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Ξέρουμε ότι το κλειδί είναι να παραμείνουμε ψύχραιμοι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και να ξεπεράσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα μας παρουσιαστεί. Σίγουρα το ροτέισον που έχουμε είναι πολύ μικρό, ωστόσο είμαι σίγουρος ότι δεν θα χάσουμε σε καμιά περίπτωση τη θέληση μας και το πάθος μας να πετύχουμε το στόχο μας, την πρόκριση στο Final-4».

Για το αν ετοιμάζει κάποιες εκπλήξεις δεδομένων των απουσιών: «Όχι, δεν θα υπάρξουν εκπλήξεις. Είναι η ώρα των παικτών. Αυτό προσπαθούμε τις τελευταίες μέρες μέσα από τα συστήματα να βγάλουμε το 100% της ποιότητας κάθε αθλητή».

Για την απουσία του Ματσιούλις: «Είναι μία από τις μεγαλύτερες απουσίες που μπορούσαμε να έχουμε τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε όμως τις απουσίες και των Ξανθόπουλου, Καββαδά. Ο Ξανθόπουλος όμως θα συμπεριληφθεί στη δωδεκάδα. Πιο πολύ όμως στο κομμάτι της ηθικής υποστήριξης. Θέλει να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα, αλλά δεν τίθεται θέμα συμμετοχής του στο παιχνίδι. Αυτό που ζήτησα από τους παίκτες μου είναι να βάλουν τα δυνατά τους, να μείνουν συγκεντρωμένοι και να δώσουν ό,τι έχουν ώστε να καλύψουμε τις απουσίες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ