Αλέκα Παπαρήγα: Καλά κάνει ο Μητσοτάκης και μας επιτίθεται... - iefimerida.gr

Αλέκα Παπαρήγα: Καλά κάνει ο Μητσοτάκης και μας επιτίθεται...

Παπαρήγα: Καλά κάνει ο Μητσοτάκης και μας επιτίθεται...
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο κ. Μητσοτάκης ξέρει τι λέει», διότι γνωρίζει «ότι το σύστημα έχει βασικό αντίπαλο, το ΚΚΕ». Ετσι απάντησε η Αλέκα Παπαρήγα στις δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε ότι το ΚΚΕ «δεν μπορεί να είναι και νόμιμο και παράνομο».

Ο Κώστας Μητσοτάκης είχε πει, ακόμη, ότι χρειάζεται μια νέα «εθνική συμφωνία με το ΚΚΕ», του οποίου η Γενική Γραμματέας απάντησε υπογραμμίζοντας:

«Αποδεικνύει ότι το σύστημα έχει βασικό αντίπαλο, κύριο αντίπαλο, το ΚΚΕ, το οποίο οργανώνει τους αγώνες των εργαζομένων, τους εμπνέει εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και στο δίκιο τους». Συνέχισε η κυρία Παπαρήγα:

«Αλλωστε, ο κ. Μητσοτάκης το έχει ξαναπεί, ότι το ΚΚΕ δεν μπορούν να το βάλουν στο χέρι, δεν εξαγοράζεται, δεν υποκύπτει, δεν ενδιαφερέται για λαμπερές θέσεις και πάνω απ΄ όλα ενδιαφέρεται να υπηρετήσει το λαό. Ο κ. Μητσοτάκης για δεύτερη φορά λέει την αλήθεια από τη δική του τη σκοπιά, εναντίον βεβαίως του ΚΚΕ, λέει την αλήθεια»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ