Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μόλις απέκτησαν Instagram- Οι πρώτες φωτό [εικόνα]

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους Βρετανούς και τους φαν του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ σε όλο τον κόσμο το απόγευμα της Τρίτης.

Κι αυτό γιατί το πριγκιπικό ζεύγος της Βρετανίας ανακοίνωσε τον επίσημο κοινό λογαριασμό τους στο Instagram.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η οποία έβγαλε ως έκτακτη είδηση τη ανακοίνωσή τους, ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα έχουν από κοινού λογαριασμό στο Instagram, το οποίο θα λειτουργεί ανεξάρτητα από το λογαριασμό που υπάρχει ήδη στο Twitter, ονόματι Kensington Palace και στο οποίο γίνονται δημοσιεύσεις για όλη την βασιλική οικογένεια.

Το πρώτο ποστ που δημοσίευσε το ζευγάρι στον νέο επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram ήταν ένα κολάζ με φωτογραφίες.

Πρώτη εικόνα είναι αυτή με το μονόγραμμα τους, ενώ οι υπόλοιπες φωτογραφίες είναι από διάφορες επισκέψεις του ζεύγους από τότε που παντρεύτηκαν μέχρι και σήμερα.

«Καλωσήρθατε στον επίσημο λογαριασμό μας. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε μαζί σας το έργο μας, τους σκοπούς που στηρίζουμε, τις σημαντικές ανακοινώσεις και τις ευκαιρίες που θα έχουμε να δώσουμε φως σε σημαντικά θέματα. Σας ευχαριστούμε για την στήριξή σας και σας καλωσορίζουμε στο Sussexroyal. Μέγκαν και Χάρι», ήταν το σχόλιο που έκανε το πριγκιπικό ζεύγος στο πρώτο τους post στο Instagram.

Να σημειωθεί πως μόλις λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση, ο λογαριασμός έχει ήδη 141.000 ακόλουθους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) στις 2 Απρ, 2019 στις 7:16 πμ PDT

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ