Νίκη για τη Hyundai στο Ράλι Κορσικής του WRC 2019 - iefimerida.gr

Νίκη για τη Hyundai στο Ράλι Κορσικής του WRC 2019

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Hyundai Motorsport πήρε τη νίκη στο Tour de Corse, τον τέταρτο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι (WRC) του 2019, σε ένα δραματικό αγώνα.

Η Hyundai Motorsport ξεκίνησε νικηφόρα στο Ράλι Κορσικής (Tour de Corse), τον τέταρτο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι (WRC) της FIA του 2019, μετά από μια δραματική Power Stage που έδωσε τη νίκη στους Thierry Neuville και Nicolas Gilsoul.

Έχοντας αρχικά προπορευθεί στο ράλι, οι Βέλγοι υποχώρησαν στη δεύτερη θέση το πρωί της Κυριακής καθώς ο Elfyn Evans δημιούργησε ένα πλεονέκτημα 11 δευτερολέπτων. Ο Neuville είχε εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση ως ότου τα προβλήματα του Evans δώσουν τη νίκη στο πλήρωμα της Hyundai Shell Mobis World Rally Team.

Το αποτέλεσμα σηματοδοτεί την 11η νίκη της Hyundai Motorsport στο WRC, το δεύτερο θρίαμβο της στο Tour de Corse και την πρώτη νίκη της ομάδας τη σεζόν 2019.

Οι Ισπανοί Dani Sordo και Carlos del Barrio ολοκλήρωσαν την 14η stage στην τέταρτη θέση για να προσθέσουν πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα της Hyundai Motorsport. Η ομάδα επέστρεψε στην κορυφή της κατάταξης των κατασκευαστών με 114 βαθμούς, 12 διαφορά από τους πλησιέστερους αντιπάλους της Citroën, ενώ δύο επιπλέον βαθμοί στην Power Stage έδωσαν στο Neuville προβάδισμα δύο βαθμών στο πρωτάθλημα των οδηγών.

Και τα τρία πληρώματα του WRC της Hyundai i20 Coupe ολοκλήρωσαν τον εξαντλητικό αγώνα, με τον Sébastien Loeb να τερματίζει στην όγδοη θέση, έχοντας χάσει δύο λεπτά κατά την εκκίνηση του αγώνα την Παρασκευή.

Νίκη για τη Hyundai στο Ράλι Κορσικής του WRC 2019 | iefimerida.gr 0
Νίκη για τη Hyundai στο Ράλι Κορσικής του WRC 2019 | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Hyundai Ράλι Κορσικής WRC 2019
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ