Χριστίνα Βραχάλη για τον Βασίλη Λυριτζή: «Είναι σίγουρα ένα από τα αστεία σου» - iefimerida.gr

Χριστίνα Βραχάλη για τον Βασίλη Λυριτζή: «Είναι σίγουρα ένα από τα αστεία σου»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θλίψη προκάλεσε ο θάνατος του Βασίλη Λυριτζή που έφυγε τα ξημερώματα της Τρίτης νικημένος από τον καρκίνο στα 59 του χρόνια. Το θλιβερό αυτό γεγονός έκανε γνωστό στο κοινό ο επί χρόνια συνοδοιπόρος του σε ραδιόφωνο και τηλεόραση, Δημήτρης Οικονόμου.


Φίλοι και συνεργάτες του δημοσιογράφου τον αποχαιρετούν μέσα από τα social media και κοινοποιούν κοινά τους στιγμιότυπα. Μία από αυτούς ήταν και η αθλητικογράφος Χριστίνα Βραχάλη, η οποία ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία που είναι αγκαλιά με Βασίλη Λυριτζή και τον Δημήτρη Οικονόμου, όταν ήταν ακόμη μαζί στο πρωινό του ΣΚΑΪ και έγραψε:


«Είναι σίγουρα ένα από τα αστεία σου. Δε γίνεται αλλιώς. Βασίλη, κόφτο. Για κάτι τέτοια κακόγουστα αστεία τσακωνόμασταν δίχως αύριο. Έλα μωρέ Βασίλη, θα το πάρει του χρόνου το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός. Βασίλη, γιατί πάλι το Φως πρώτο; Δε σ άρεσε αυτό που φορούσα στην εκπομπή; Όχου μωρέ Βασίλη… Αφού είχαμε πει πως θα ξαναβρισκόμασταν. Βασίλη, δεν έχω λόγια. Σου χρωστάω ένα μεγάλο μερίδιο, αυτού που κατάφερα. Βασίλη, σ’ ευχαριστώ».

Χριστίνα Βραχάλη για τον Βασίλη Λυριτζή: «Είναι σίγουρα ένα από τα αστεία σου» | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χριστίνα Βραχάλη Βασίλης Λυριτζής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ