ΝΔ για Πετσίτη: Τσίπρας και Παππάς δεν μπορούν να κάνουν άλλο τα στραβά μάτια - iefimerida.gr

ΝΔ για Πετσίτη: Τσίπρας και Παππάς δεν μπορούν να κάνουν άλλο τα στραβά μάτια

ΝΔ/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην υπόθεση του Μανώλη Πετσίτη αναφέρθηκε σε δήλωσή του σήμερα ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Μαστρογεωργίου, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως « Οι κ. Τσίπρας και Παππάς δεν μπορούν να κάνουν άλλο τα στραβά μάτια».

«Οι κ. Τσίπρας και Παππάς δεν μπορούν να κάνουν άλλο τα στραβά μάτια στην υπόθεση Πετσίτη-Αρτεμίου-Λαυρεντιάδη. Σήμερα, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία που αφορούν έρευνα που διεξάγουν και οι κυπριακές αρχές», δήλωσε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ, και πρόσθεσε:

«Η Νέα Δημοκρατία απαιτεί απαντήσεις στα ερωτήματα που έχει θέσει: Γιατί μπαινόβγαινε ο κ. Πετσίτης στο Μέγαρο Μαξίμου και τι τον συνδέει με τους κ. Αρτεμίου και Λαυρεντιάδη; Ακόμη και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν πλέον εξηγήσεις. Η κυβέρνηση μέχρι πότε θα σιωπά;».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ