Στη Helmi (μόνο για 3 μέρες) θα βρεις ρούχα και αξεσουάρ με έκπτωση 70% - iefimerida.gr

Στη Helmi (μόνο για 3 μέρες) θα βρεις ρούχα και αξεσουάρ με έκπτωση 70%

Helmi κατάστημα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ρούχα με στιλ, cozy, επώνυμα, σε καλή τιμή. Σε πολύ πολύ πολύ καλή τιμή. Τα ψάχνουμε όλες και η Helmi έκανε την ευχή μας πραγματικότητα, προφέροντάς μας στο σούπερ bazaar που ετοιμάζει!

Helmi Sample Bazaar and More, λοιπόν, από την Πέμπτη 4/4 έως το Σάββατο 6/4, με εκπτώσεις 70% (ναι, καλά διαβάσατε 70%), στο Showroom της στη Μεταμόρφωση!

Η Helmi, μετά το άκρως πετυχημένο bazaar του προηγούμενου Χειμώνα, μας δίνει ξανά ραντεβού κάνοντας ένα μεγαλύτερο και πλουσιότερο από κάθε άλλη φορά καλοκαιρινό bazaar. Μια πραγματικά μοναδική ευκαιρία (καθώς η Helmi έχει καταργήσει όλα τα outlet καταστήματά της) να βρούμε όλα τα αγαπημένα μας ρούχα καθώς και μια μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ και παπούτσια σε απίστευτα χαμηλές τιμές.

Στη Helmi (μόνο για 3 μέρες) θα βρεις ρούχα και αξεσουάρ με έκπτωση 70% | iefimerida.gr 0

Για να εξασφαλίσουμε την είσοδο μας στο bazaar και να αγοράσουμε από τα σούπερ ρούχα και αξεσουάρ της Helmi, μπαίνουμε στο website της Helmi www.helmi.gr, πατώντας στην κατηγορία Bazaar και αποθηκεύουμε την πρόσκληση μας, η οποία θα μας ζητηθεί κατά την άφιξη μας! Ενημερώνουμε και τους φίλους μας ώστε να ακολουθήσουν την ίδια διαδικασία και να μπορέσουν και εκείνοι να απολαύσουν τις μοναδικές προσφορές και τις εκπλήξεις που έχει ετοιμάσει για εμάς η Helmi.

Extra info: Η Helmi καθιερώνει 2 ετήσια μεγάλα bazaar, ένα κάθε Καλοκαίρι και ένα κάθε Χειμώνα! Επομένως μετά από αυτό δίνουμε ραντεβού για το αμέσως επόμενο για το Χειμώνα του 2019!

Πού και πότε

  • Helmi Sample Bazaar and More
  • Showroom Helmi, Πάρνηθος 48-50, Μεταμόρφωση
  • Πέμπτη 4/4: 10:30-21:00
  • Παρασκευή 5/4: 10:30-21:00
  • Σάββατο 6/4: 10:30-20:00
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ HELMI Bazaar μόδα ρούχα εκπτώσεις Προσφορές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ