Η Μέισι Γουίλιαμς τους «πάγωσε» όλους -«Η Αρια πεθαίνει στο δεύτερο επεισόδιο του Game of Thrones» [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Μέισι Γουίλιαμς τους «πάγωσε» όλους -«Η Αρια πεθαίνει στο δεύτερο επεισόδιο του Game of Thrones» [βίντεο]

Η Μέισι Γουίλιαμς (Φωτογραφία: NBC)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που οι φαν του Game of Thrones περιμένουν πώς και πώς την πρεμιέρα του τελευταίου κύκλου, η Μέισι Γουίλιαμς, γνωστή ως «Αρια Σταρκ», εμφανίστηκε στο The Tonight Show του Τζίμι Φάλον.

Η πρωταγωνίστρια του GoT και ο παρουσιαστής φαίνεται πως είχαν αρκετή όρεξη και τίμησαν το έθιμο της Πρωταπριλιάς.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Φάλομν πίεζε την Μέισι Γουίλιαμς να προχωρήσει σε αποκαλύψεις σχετικά με το τέλος της δημοφιλούς σειράς.

«Η Αρια πεθαίνει στο δεύτερο επεισόδιο», ξεστόμισε η ηθοποιός. Οταν συνειδητοποίησε τι είπε γούρλωσε τα μάτια της και έτρεξε να φύγει από το πλατό.

Ο Φάλον, αν και στην αρχή έδειχνε να μην ξέρει τι να κάνει, σηκώθηκε και πήγε να την βρει. Η Μέισι Γουίλιαμς βρισκόταν πίσω από μια κουρτίνα του σκηνικού και τότε και οι δύο μαζί είπαν: «Πρωταπριλιά».

Η «Αρια», λοιπόν, δεν πεθαίνει, τουλάχιστον, στο δεύτερο επεισόδιο του τελευταίου κύκλου του Game of Thrones.

Σημειώνεται πως το μεγάλο φινάλε της επικής σειράς Game of Thrones, που κάνει πρεμιέρα στις 14 Απριλίου, θα προβληθεί αποκλειστικά από τη Nova.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ