Πέθανε η μεγαλύτερη θαυμάστρια του πρίγκιπα Χάρι [εικόνες]

Πέθανε σε ηλικία 99 ετών η Αυστραλέζα Δάφνη Ντουν, που κέρδισε την καρδιά του πρίγκιπα Χάρι κατά την διάρκεια των βασιλικών του επισκέψεων στην Αυστραλία, λίγες ημέρες μετά την ευχετήρια κάρτα που της απέστειλαν ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ για τα γενέθλιά της.

Η κόρη της Ντουν, Μισέλ Χέιγουντ, αποκάλυψε την περασμένη Παρασκευή ότι υπέφερε από μια βαριά πνευμονία αλλά πως οι βασιλείς την είχαν παρηγορήσει κατά την διάρκεια δύσκολων στιγμών.

Πέθανε στο νοσοκομείο του Σίδνεϊ την Δευτέρα, τρεις ημέρες μετά τα γενέθλιά της. «Πάλεψε όσο μπορούσε αλλά ήταν πολύ δύσκολα» είπε η Χέιγουντ. «Είναι πολύ λυπηρό. Πάντα θέλεις λίγο παραπάνω».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Today I celebrated my 99th birthday. I received a lovely message from Prince Harry and Meghan which really made my day. I wanted to thank everyone who wished me a happy birthday, it means a lot and has touched my heart. ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daphne Dunne (@daphne_dunne) στις 29 Μάρ, 2019 στις 4:30 πμ PDT

Ο πρίγκιπας Χάρι έχει συναντήσει την λατρεμένη του θαυμάστρια τρεις φορές κατά τις επισκέψεις του στην Αυστραλία, και την τελευταία μάλιστα φορά, της σύστησε και την σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ, έξω από την όπερα του Σίδνεϊ.

Την Παρασκευή, η Δάφνη Ντουν εμφανίστηκε στην εκπομπή «Today Show» όπου οι δημοσιογράφοι διάβασαν την ευχετήρια κάρτα που της έστειλε ο πρίγκιπας Χάρι, ζωντανά στην τηλεόραση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daphne Dunne (@daphne_dunne) στις 1 Απρ, 2019 στις 10:35 μμ PDT

«Αγαπητή Δάφνη, η σύζυγός μου κι εγώ σου στέλνουμε τις θερμές ευχές μας με την ευκαιρία των 99των γενεθλίων σου την Παρασκευή» γράφει η κάρτα. «Ελπίζουμε να τα γιορτάσεις μοναδικά με την οικογένεια και τους φίλους σου και να καταφέρεις να βγεις από το νοσοκομείο. Συγχαρητήρια γι’ αυτό το σημαντικό και εντυπωσιακό ορόσημο πριν την εκατονταετηρίδα του επόμενου έτους. Χρόνια Πολλά, Δάφνη. Θερμότερες ευχές, Χάρι και Μέγκαν, δούκας και δούκισσα του Σάσεξ».

Φωτογραφίες: AP

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ