«Τα σπάνε» στη σκηνή του Madwalk η Εβελίνα Παπούλια με την κόρη της -Τραγουδάνε ντουέτο, χορεύουν και αποθεώνονται [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

«Τα σπάνε» στη σκηνή του Madwalk η Εβελίνα Παπούλια με την κόρη της -Τραγουδάνε ντουέτο, χορεύουν και αποθεώνονται [εικόνες & βίντεο]

Αφροδίτη Λιάντου-Εβελίνα Παπούλια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H μόδα συνάντησε τη μουσική για ένατη συνεχή χρονιά στο φετινό MadWalk 2019.

To MadWalk 2019 – The Fashion Music Project πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας και τραγουδιστές, ηθοποιοί και μοντέλα τα έδωσαν όλα στη σκηνή σε ένα ξεχωριστό σόου.

Από τα ωραιότερα acts της βραδιάς ήταν αναμφισβήτητα η συνύπαρξη στη σκηνή της Εβελίνας Παπούλια με την 20χρονη κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου.

Μαμά και κόρη τραγούδησαν το νέο single της 20χρονης «How it goes» και δικαίως κέρδισαν το πιο θερμό χειροκρότημα του κοινού.

H Eβελίνα Παπούλια εμφανίστηκε στη σκηνή φορώντας μια μακριά λευκή δημιουργία των Deux Hommes και μαζί με την κούκλα κόρη της κέρδισαν τις εντυπώσεις.

Η Αφροδίτη Λιάντου ερμήνευσε το νέο της τραγούδι που υπογράφει η ίδια τους στίχους και τη μουσική και απέδειξε ότι έχει ταλέντο.

Δείτε την Εβελίνα Παπούλια μαζί με την 20χρονη κόρη της στη σκηνή του Madwalk στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ