Ολα όσα έγιναν στο δεύτερο baby shower της Μέγκαν Μαρκλ [εικόνες] - iefimerida.gr

Ολα όσα έγιναν στο δεύτερο baby shower της Μέγκαν Μαρκλ [εικόνες]

Το ιδιαίτερο baby shower των θαυμαστών της Μέγκαν Μαρκλ. Φωτογραφία: Splash News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μέγκαν Μαρκλ ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον πρίγκιπα Χάρι και το baby shower που ετοιμάσαν οι φίλες της για τον ερχομό του στη Νέα Υόρκη, προκάλεσε πολλές αρνητικές αντιδράσεις, εξαιτίας του κόστους.

Σίγουρα, η Μέγκαν Μαρκλ θα έλαβε κάποια πολύ εντυπωσιακά δώρα από τις διάσημες φίλες της στο baby shower, ωστόσο οι θαυμαστές της μάλλον της έκαναν το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να λάβει ποτέ και που θα βοηθήσει και πολλούς άλλους.

Η Μέγκαν Μαρκλ καταφθάνει στο ξενοδοχείοτης Νέας Υόρκης που έγινε το baby shower για τον ερχομό του πρώτου της παιδιου


Οι θαυμαστές της δούκισσας του Σάσεξ συγκέντρωσαν πάνω από 30.000 λίρες για τις αγαπημένες φιλανθρωπικές οργανώσεις της Μέγκαν Μαρκλ ως μέρος μιας εκστρατείας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το hashtag #GlobalSussexBabyShower.

Την Κυριακή, την Ημέρα της Γυναίκας στο Ηνωμένο Βασίλειο, η πρωτοβουλία αυτή ?(που θα διαρκέσει όλο το μήνα Απρίλιο) έχει ήδη καταφέρει να συγκεντρώσει χιλιάδες υποστηρικτές που δωρίζουν χρήματα σε μία σειρά από αιτίες, συμπεριλαμβανομένης της βρετανικής φιλανθρωπικής οργάνωσης για παιδιά WellChild, την μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα Camfed για την εκπαίδευση των γυναικών, και την υπηρεσία διάσωσης ζώων Mayhew, της οποίας έγινε προστάτιδα η Μέγκαν Μαρκλ τον περασμένο Ιανουάριο.

Οι προσπάθειες δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από το παλάτι, που έχει ενθουσιαστεί με τις ανιδιοτελείς χειρονομίες των οπαδών της Μέγκαν Μαρκλ. «ΟΙ φιλανθρωπικές οργανώσεις έχουν έρθει σε επαφή με το παλάτι του Κένσινγκτον που έχει ενθουσιαστεί με τις προσπάθειες συλλογής χρημάτων» ανέφερε μια πηγή στο Harper’s Bazaar. «Είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να σηματοδοτήσουν μια ιδιαίτερη περίσταση».

Η Μέγκαν Μαρκλ στην οργάνωση προστασίας ζώων Mayhew



Ο θαυμαστής του βασιλικού ζευγαριού Ελ Χάρις (γνωστός στο Twitter ως @freepeeper ήταν αυτός που δημιούργησε το hashtag μετά από συνεργασία με μια μικρή ομάδα θαυμαστών για να βρει έναν ουσιαστικό τρόπο να γιορτάσουν την επικείμενη άφιξη του πρώτου παιδιού της Μέγκαν Μαρκλ και να αναγνωρίσει επίσης τις φιλανθρωπικές προσπάθειες του ζευγαριού.

«Ξεκινάμε μια παγκόσμια συλλογή χρημάτων την Κυριακή 31 Μαρτίου προς τιμή του βασιλικού μωρού αλλά και της συμπόνιας και του αλτρουισμού του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ. Έχουμε επιλέξει 3 οργανώσεις για να επωφεληθούν από αυτή την προσπάθεια. Τουιτάρετε τις δωρεές σας και συμπεριλάβετε το hashtag #GlobalSussexBabyShower» έγραψε στο Twitter.

We’re kicking off a GLOBAL fundraiser on Sunday, 31st of March in honor of #BabySussex and the compassion and altruism of The #DukeandDuchessofSussex. We’ve selected 3 charities to benefit in this effort. Tweet your donations and include hash #GlobalSussexBabyShower RETWEET! pic.twitter.com/4BEscqdwRR


«Νιώσαμε πως οι αξίες της συμπόνιας και της καλοσύνης που έχουν επιδείξει ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ κατά την διάρκεια των βασιλικών τους δεσμεύσεων, επισκιάστηκαν από την αρνητικότητα στο Τύπο» δήλωσε ο 32χρονος Χάρις στο Harper’s Bazaar. «Θέλαμε να δημιουργήσουμε έναν χώρο όπου θα μπορούσαμε να μιλήσουμε περισσότερο για τις φιλανθρωπικές προσπάθειές τους αλλά και για τον αντίκτυπο της δούκισσας».

Οι θαυμαστές της Μέγκαν Μαρκλ σκέφτηκαν να επιλέξουν τρεις φιλανθρωπικές οργανώσεις για δωρεές, με επίκεντρο τα παιδιά, τις γυναίκες και τα ζώα.

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ