Συλλυπητήρια Αλέξη Τσίπρα για τον θάνατο του Βασίλη Λυριτζή - iefimerida.gr

Συλλυπητήρια Αλέξη Τσίπρα για τον θάνατο του Βασίλη Λυριτζή

ΣΥκληπητήρια Τσίπρα για τον θάνατο του Βασίλη Λυριτζή. Φωτογραφία: Eurokinissi/ Μιχάλης Καραγιάννης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα συλληπητήριά του για τον θάνατο του δημοσιογράφου Βασίλη Λυριτζή εξέφρασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

«Ο Βασίλης Λυριτζής υπηρέτησε το δημοσιογραφικό λειτούργημα με αρχές & ευσυνειδησία. Για πολλά χρόνια η φωνή του ήταν η πρωινή μας συντροφιά. Όσοι είχαν τη τύχη να τον γνωρίσουν ξεχώρισαν το ήθος & την ανιδιοτέλεια που τον διέκριναν. Συλλυπητήρια στην οικογένεια & τους οικείους του», έγραψε στο twitter ο πρωθυπουργός.

Ο Βασίλης Λυριτζής υπηρέτησε το δημοσιογραφικό λειτούργημα με αρχές & ευσυνειδησία.Για πολλά χρόνια η φωνή του ήταν η πρωινή μας συντροφιά. Όσοι είχαν τη τύχη να τον γνωρίσουν ξεχώρισαν το ήθος & την ανιδιοτέλεια που τον διέκριναν.Συλλυπητήρια στην οικογένεια & τους οικείους του.

Να σημειωθεί, ότι ο Βασίλης Λυριτζής πέθανε σήμερα το πρωί μετά από μάχη με τον καρκίνο, ενώ την είδηση του θανάτου του, έκανε γνωστή ο κουμπάρος του και δημοσιογράφος, Δημήτρης Οικονόμου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ