Το νέο έξυπνο Galaxy S10 5G κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα - iefimerida.gr

Το νέο έξυπνο Galaxy S10 5G κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα

το νέο Samsung Galaxy/Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο τεχνολογικός κολοσσός της Samsung Electronics θα πωλήσει το πρώτο έξυπνο κινητό τηλέφωνο τεχνολογίας 5G στη Νότια Κορέα, αργότερα μέσα στην εβδομάδα, ανακοίνωσε σε δελτίο Τύπου η εταιρεία.

Το Galaxy S10 5G θα είναι διαθέσιμο προς πώληση την Παρασκευή, παρέχοντας υπέρ-ταχεία μεταφορά δεδομένων, κατά περίπου 20 φορές γρηγορότερα από την υπάρχουσα σημερινή τεχνολογία, σύμφωνα με την Samsung.

Το νέο έξυπνο κινητό της Samsung διαθέτει οθόνη 6,7 ιντσών, αλλά κι ένα σύνολο από έξι κάμερες στο μπροστινό και πίσω μέρος της οθόνης, όπως επίσης και μπαταρία (4,500 mAh).

Εντυπωσιάζει ήδη το Galaxy S10

Υπενθυμίζεται πως στις 20 Φεβρουαρίου παρουσιάστηκε το ολοκαίνουριο Galaxy S10. Δεν πρόκειται για απλώς ένα νέο μοντέλο, αλλά για… τέσσερα! Τα μοντέλα διατίθενται πλέον στην ελληνική αγορά με οθόνη στις 5.8 (S10e), 6.1 (S10), 6.4 (S10+) και 6.7 (S10+ 5G) ιντσών.
Παράλληλα η οθόνη στο S10 είναι μεγαλύτερη ως ποσοστό επί του συνόλου της επιφανείας και καλύπτει όμως σχεδόν ολόκληρη την εμπρόσθια επιφάνεια του κινητού και έτσι η συσκευή είναι μικρότερη.

Μια άλλη σημαντική διαφορά είναι ο σαρωτής δακτυλικού αποτυπώματος, ο οποίος είναι βασισμένος σε τεχνολογία υπερήχων και βρίσκεται πίσω από την οθόνη, εξοικονομώντας χώρο στο πίσω μέρος, όπου είχε εγκατασταθεί για να κάνει χώρο για την «infinity display» των προηγούμενων γενιών.

Η οθόνη των S10 είναι, όπως και στον προκάτοχό του, τεχνολογίας AMOLED, αν και η Samsung έχει βελτιώσει την τεχνολογία στο υπόβαθρο. Με εξαίρεση το «μικρό» μοντέλο (1080x2280), η ανάλυση φτάνει τα 1440×3040 pixels! Μάλιστα, η Samsung ρυθμίζει τα μοντέλα της σε ανάλυση Full HD+ ώστε να είναι πιο ξεκούραστες στο μάτι, και δίνει τη δυνατότητα να την αλλάξετε στις ρυθμίσεις σε Quad HD+ (WQHD+).

Επιπλέον το S10 διαθέτει τρεις κάμερες, μία των 16, μία των 12 και ακόμη μία των 12 megapixels, με διαφορετικό φακό η κάθε μία. Και η εμπρόσθια (selfie) κάμερα έχει δεχθεί μια «ώθηση», ανεβαίνοντας από τα 8 στα 10 megapixels.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Samsung 5G Samsung Galaxy τηλέφωνο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ