Η στιγμή της δολοφονίας του ράπερ Nipsey Hussle έξω από το κατάστημά του στο Λος Αντζελες [βίντεο] - iefimerida.gr

Η στιγμή της δολοφονίας του ράπερ Nipsey Hussle έξω από το κατάστημά του στο Λος Αντζελες [βίντεο]

Nipsey Hussle
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αμερικανός ράπερ και τραγουδοποιός Nipsey Hussle σκοτώθηκε την Κυριακή σε ένοπλο επεισόδιο στο Λος Άντζελες. Από την συμπλοκή υπάρχουν και δυο τραυματίες.

Τη στιγμή της δολοφονίας του ράπερ Nipsey Hussle έξω από το κατάστημά του κατέγραψε κάμερα ασφαλείας. Στο βίντεο φαίνεται ο Hussle να βρίσκεται μαζί με άλλα τρία άτομα έξω από το κατάστημα όταν τους πλησιάζει ένας άνδρας και τους πυροβολεί αρχικά από απόσταση.

Αυτόπτες μάρτυρες έχουν καταθέσει στην αστυνομία ότι ο εκτελεστής αφού σκότωσε τον Hussle στη συνέχεια τον κλώτσησε πριν να διαφύγει προς άγνωστη κατεύθυνση με αυτοκίνητο.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση δεν έχουν καταλήξει στο κίνητρο του δράστη και το μόνο που έχουν ανακοινώσει είναι ότι αναζητούν έναν αφροαμερικανό.

Δείτε το βίντεο με τη στιγμή της εκτέλεσης

Πηγή που επικαλούνται οι Los Angeles Times αναφέρει ότι ο εκτελεστής ήταν μέλος συμμορίας.

Ο Nipsey Hussle ήταν υποψήφιος για το καλύτερο ραπ άλμπουμ με το «Victory Lap» στα φετινά βραβεία Grammys, το οποίο κέρδισε τελικά η Cardi B.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ