Γυμνή σύλληψη στη σάουνα: Αστυνομικός βρήκε τυχαία καταζητούμενο, μέσα στους ατμούς - iefimerida.gr

Γυμνή σύλληψη στη σάουνα: Αστυνομικός βρήκε τυχαία καταζητούμενο, μέσα στους ατμούς

Ακόμη και στη σάουνα γίνονται συλλήψεις στη Σουηδία/ Φωτογραφία: shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι εγκληματίες στη Σουηδία δεν... γλιτώνουν πουθενά. Ούτε καν στη σάουνα, όπως αποδείχθηκε.

Ενας αστυνομικός κατάφερε να συλλάβει έναν φυγά, σε σάουνα στη Στοκχόλμη. Δεν είχε πάει όμως εκεί επειδή τον παρακολουθούσε, αλλά απλά για να χαλαρώσει, καθώς ήταν εκτός υπηρεσίας. Ομως, όταν κάθισε, αναγνώρισε τον άνδρα που είχε καταδικαστεί για παραβίαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, αλλά και για επίθεση. Μάλιστα κατά σύμπτωση και ο καταζητούμενος αναγνώρισε τον αστυνομικό! Παρόλα αυτά, δεν κατάφερε να αποφύγει τη σύλληψη.

«Είμαστε παντού. Ακόμη κι αν δεν μας βλέπετε, είμαστε εκεί», ήταν το εμπνευσμένο σχόλιο του αστυνομικού τμήματος σε ανάρτηση στο Facebook. «Είναι πιο εύκολο να δρας όταν είσαι μαζί με τους συναδέλφους σου και έχοντας τον εξοπλισμό σου», παραδέχθηκε ο προϊστάμενος του αστυνομικού, αναφερόμενος στο γεγονός ότι ήταν γυμνός- όπως αναμένεται σε σάουνα- την ώρα που έπραξε το καθήκον.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σάουνα Σύλληψη Σουηδία Στοκχόλμη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ