Αστυνομική έφοδος για παιδί με υψηλό πυρετό -Μπούκαραν με τα όπλα, επειδή οι γονείς δεν το πήγαιναν στο νοσοκομείο [βίντεο] - iefimerida.gr

Αστυνομική έφοδος για παιδί με υψηλό πυρετό -Μπούκαραν με τα όπλα, επειδή οι γονείς δεν το πήγαιναν στο νοσοκομείο [βίντεο]

Αστυνομική έφοδος για παιδί με πυρετό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τα όπλα προτεταμένα, οι αστυνομικοί έριξαν την πόρτα ενός σπιτιού στην Αριζόνα και έκαναν έφοδο. «Βγείτε με τα χέρια σας ψηλά», φώναξε ένας από αυτούς. Ο λόγος; Μέσα υπήρχε ένα παιδί με υψηλό πυρετό, που οι γονείς του δεν ήθελαν να το πάνε στο νοσοκομείο.

Το περιστατικό έγινε στα τέλη Φεβρουαρίου, αλλά η αστυνομία έδωσε τώρα στη δημοσιότητα το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες που είχαν πάνω τους οι αστυνομικοί. Τελικά, πήραν το παιδί και το πήγαν στο νοσοκομείο, ενώ τόσο αυτό το αγοράκι, όσο και τα δύο αδελφάκια του, 4 και 6 ετών, τα πήρε η πρόνοια. Οι γονείς τους κατηγορούνται για κακοποίηση παιδιού.

Ολα ξεκίνησαν όταν ο πατέρας πήγε το αγοράκι, 2 ετών, σε κλινική, με υψηλό πυρετό, 3 ημέρες νωρίτερα. Ο γιατρός ανησύχησε ότι το παιδί μπορεί να έχει μηνιγγίτιδα και είπε στον πατέρα να το πάει στα επείγοντα. Ομως εκείνος δεν το έπραξε, εκτιμώντας ότι η αντίδραση ήταν υπερβολική και πως το παιδί του- που δεν έχει εμβολιαστεί- ήταν μια χαρά. Οταν ο γιατρός το έμαθε, προσπάθησε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τους γονείς. Οταν δεν τα κατάφερε, ειδοποίησε τις αρχές.

Οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι, αλλά δεν τους επιτράπηκε η είσοδος. Επικοινώνησαν τηλεφωνικά με τον πατέρα και του είπαν ότι πρέπει να διαπιστώσουν αν το παιδί είναι σε καλύτερη κατάσταση. Οταν αυτός αρνήθηκε, έγινε αστυνομική έφοδος. «Μας αντιμετώπισαν σαν να είμαστε εγκληματίες, κάνοντας έφοδο. Δεν ξέρω τι τραύμα θα αφήσει αυτό στα παιδιά μου», δήλωσε ο πατέρας, Μπρουκς Μπράις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αριζόνα έφοδος μηνιγγίτιδα πυρετός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ