Παρέμβαση Αποστολάκη για τα αναδρομικά των στρατιωτικών -Ποιους αφορά - iefimerida.gr

Παρέμβαση Αποστολάκη για τα αναδρομικά των στρατιωτικών -Ποιους αφορά

Ευάγγελος Αποστολάκης/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρέμβαση για τα αναδρομικά των στρατιωτικών έκανε ο υπουργός Αμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr, με παρέμβαση του Υπουργού, προστέθηκε στο νομοσχέδιο του ΥΠΕΘΑ, ρύθμιση που αφορά τα αναδρομικά που είχαν λάβει τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, το Δεκέμβριο του 2018.

Όπως ανέφεραν πηγές του πενταγώνου στο kranosgr, η ρύθμιση που προστέθηκε, προστατεύει τους χαμηλόμισθους στρατιωτικούς και κυρίως τους Επαγγελματίες Οπλίτες και Εθελοντές Μακράς Θητείας, οι οποίοι δικαιούταν διάφορα επιδόματα, που δινόταν από φορείς του δημοσίου, τα οποία στηρίζονταν σε κοινωνικά κριτήρια (επίδομα θέρμανσης, ηλεκτρικό ρεύμα) και κινδύνευαν να τα χάσουν.

Η ρύθμιση Αποστολάκη, έρχεται και θωρακίζει τα παραπάνω επιδόματα, η παροχή των οποίων θα συνεχιστεί απρόσκοπτα στους δικαιούχους στρατιωτικούς, αφού τα ποσά των αναδρομικών, δεν θα προσμετρηθούν στο εισόδημα του 2018.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ