Τα 7 πιο συνηθισμένα λάθη στη διακόσμηση του μικρού σαλονιού -Κάντε τον χώρο να δείχνει μεγαλύτερος - iefimerida.gr

Τα 7 πιο συνηθισμένα λάθη στη διακόσμηση του μικρού σαλονιού -Κάντε τον χώρο να δείχνει μεγαλύτερος

Σε ένα design σαλόνι/ Φωτογραφία: IKEA
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάθε δωμάτιο του σπιτιού αποτελεί ένα μικρό κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Κάθε του λεπτομέρεια δεν είναι αμελητέας σημασίας: συμβάλλει με τον τρόπο της στην ποιότητα της ζωής μας.

Το καθιστικό είναι το δωμάτιο που ενώνει τα αγαπημένα πρόσωπα κι εκεί βρίσκουμε ξανά τον εαυτό μας, όταν τον χάνουμε από την κούραση της ημέρας. Το σαλόνι, -όσα κι αν είναι τα τετραγωνικά του- κατέχει το δικό του, μεγάλο κεφάλαιο στο πεδίο του interior design. Οι ιδέες για την διακόσμησή του δεν εξαντλούνται ποτέ.

Αν ζείτε σε ένα μικρό διαμέρισμα και τα τετραγωνικά του σαλονιού είναι περιορισμένα, με έξυπνες κινήσεις μπορείτε να κάνετε μικρά διακοσμητικά «θαύματα».

Σύμφωνα με τους διακοσμητές των μοντέρνων διαμερισμάτων του εξωτερικού, ένα μικρό σαλόνι έχει απίστευτες δυνατότητες διακόσμησης -φτάνει να αποφευχθούν λάθη που γίνονται λόγω της κακής αντίληψης για τα τετραγωνικά του χώρου, απειρίας, βιασύνης και έλλειψης φαντασίας και άποψης.

Τα πιο συχνά λάθη στη διακόσμηση του μικρού σαλονιού, στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ διακόσμηση σαλόνι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ