Η Ιωάννα Μπέλλα μας συστήνει την μητέρα της -Σαν αδελφή της [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Ιωάννα Μπέλλα μας συστήνει την μητέρα της -Σαν αδελφή της [εικόνες]

Ιωάννα Μπέλλα/ Φωτογραφία: NDP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λαμπερά γενέθλια για τα 23α γενέθλιά της έκανε η Ιωάννα Μπέλλα το βράδυ της Κυριακής στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς και ο Στέλιος Ρόκκος.

Συγκεκριμένα, η Σταρ Ελλάς 2018, γιόρτασε της έχοντας στο πλευρό της με τους αγαπημένους της φίλους αλλά και την οικογένεια της.

Η Ιωάννα Μπέλλα είχε γενέθλια!

Φορώντας μία εντυπωσιακή στραφταλιζέ φούστα, η Ιωάννα Μπέλα που έγινε γνωστή κυρίως από την εμφάνιση και την κριτική που δέχτηκε στο GNTM, πόζαρε στον φωτογραφικό φακό τόσο με την τούρτα- υπερπαραγωγή των γενεθλίων της, όσο και με την μητέρα της.

Εκλεισε τα 23 και το γιόρτασε στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς και ο Στέλιος Ρόκκος

Μάλιστα οι φωτογραφίες όπου ποζάρει με την μητέρα της δεν άργησαν γρήγορα να κάνουν το γύρο του διαδικτύου, καθώς παρ΄όλο που μητέρα και κόρη δεν μοιάζουν πολύ, η μητέρα κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις.

Μαζί ήταν και η μητέρα της, η οποία τράβηξε την προσοχή.

Ποζάροντας έχοντας αγκαλιά την κόρη της, η μητέρα της Ιωάννας Μπέλλα έμοιαζε περισσότερο με αδελφή του μοντέλου, παρά με την μητέρα της, πράγμα που αποδεικνύεται και από τις φωτογραφίες.

Εχοντας αγκαλιά συνεχώς την κόρη της, η μητέρα της Ιωάννας Μπέλλα έμοιαζε περισσότερο με... αδελφή της.

Να σημειωθεί πως η Ιωάννα Μπέλλα βρίσκεται στην Αθήνα αυτή την περίοδο καθώς πριν λίγες μέρες περπάτησε στην πασαρέλα (χωρίς υαλουρονικό στα χείλη) του σχεδιαστή «Tassos Mitropoulos».

Η Ιωάννα Μπέλλα μας συστήνει την μητέρα της -Σαν αδελφή της [εικόνες] | iefimerida.gr 4


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ