Ρόδος: Είχαν στο αυτοκίνητο 20 κ. κοκαΐνη, 50 κ. ναρκωτικά χάπια -Πήγαν να πατήσουν τελωνειακό - iefimerida.gr

Ρόδος: Είχαν στο αυτοκίνητο 20 κ. κοκαΐνη, 50 κ. ναρκωτικά χάπια -Πήγαν να πατήσουν τελωνειακό

Συνελήφθησαν 2 άτομα/ Φωτογραφία αρχείου: SOOC- Nikos Libertas
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών μετέφεραν δύο άτομα, με αυτοκίνητο που έφτασε με το πλοίο της γραμμής στη Ρόδο, ενώ παραλίγο να τραυματίσουν τον τελωνειακό υπάλληλο που τους έκανε σήμα για έλεγχο.

Τελικά, ακινητοποιήθηκαν έπειτα από καταδίωξη και στο αυτοκίνητό τους βρέθηκαν περίπου 20 κιλά κοκαΐνης και περίπου 50 κιλά ναρκωτικών χαπιών. Οι συγκεκριμένοι έφτασαν το πρωί της Δευτέρας με το πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά. Τελωνειακός υπάλληλος εντόπισε ένα επιβατικό αυτοκίνητο με ξένες πινακίδες κυκλοφορίας και έκανε σήμα στον οδηγό να σταματήσει, προκειμένου να διενεργήσει έλεγχο για τη νομιμότητα του οχήματος. Ομως, ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και κινήθηκε κατά του υπαλλήλου, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Αμέσως κινητοποιήθηκε το προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου, το οποίο και κατάφερε να ακινητοποιήσει το όχημα, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα. Από τον έλεγχο που ακολούθησε εντοπίστηκαν στο καπό συσκευασίες που περιείχαν τα ναρκωτικά. Οι δύο άνδρες κρατούνται προκειμένου να οδηγούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ