Σκοτώνονται Δανέλλης-Ποτάμι για την υποψηφιότητά του με τον ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

Σκοτώνονται Δανέλλης-Ποτάμι για την υποψηφιότητά του με τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Σπύρος Δανέλλης με τον Σταύρο Θεοδωράκη/ Φωτογραφία: EUROKINISSI- ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο «κόκκινο» παραμένει η κόντρα ανάμεσα στον Σπύρο Δανέλλη και το Ποτάμι.

Ο βουλευτής απάντησε σε υψηλούς τόνους στο σχόλιο που έκανε το Ποτάμι, ότι περιμένει στην ουρά για μια θέση στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Δανέλλης έκανε λόγο για «κατινιές» και καλεί το Ποτάμι «να αναρωτηθεί με πολιτικούς όρους γιατί εξαϋλώθηκε, γιατί στάθηκε ανίκανο να διαχειριστεί τη δυναμική που του έδωσαν οι πολίτες».

Αναλυτικά η δήλωση του Σπύρου Δανέλλη:

«Όσο άχαρο κι αν μου είναι, αυτή τη φορά, οφείλω να απαντήσω στο Ποτάμι.

Θα ήταν πιο χρήσιμο και ειλικρινές αντί να ξεπέφτει σε «κατινιές» που δεν τιμούν την ιστορία του, να αναρωτηθεί με πολιτικούς όρους γιατί εξαϋλώθηκε, γιατί στάθηκε ανίκανο να διαχειριστεί τη δυναμική που του έδωσαν οι πολίτες.

Αφού είδαν πως Υπουργείο, Δήμος ή Περιφέρεια δεν υπήρξαν, το τροπάριο άλλαξε. Πλέον κατηγορούμαι για συναλλαγή και ιδιοτέλεια, με αντάλλαγμα μια θέση στο 42μελές ευρωψηφοδέλτιο, με σταυρό προτίμησης σε ολόκληρη την χώρα. Είναι τουλάχιστον ανήθικο και γελοίο!

Όσο για τη βουλευτική έδρα υπενθυμίζω πως δεν έφυγα. Εκείνοι με διέγραψαν. Και με διέγραψαν, επειδή τους έδωσα την ευκαιρία να πράξουν το πατριωτικό τους καθήκον, ψηφίζοντας τη Συμφωνία των Πρεσπών».

Ποτάμι: Να ζητήσει 2 φωτογραφικές τροπολογίες

Αμεση και σε καυστικό ύφος ήταν η απάντηση του Ποταμιού που κάλεσε τον Σπύρο Δανέλλη την επόμενη φορά να ζητήσει... δύο φωτογραφικές τροπολογίες. Πέρα από τη λεγόμενη «τροπολογία Κουντουρά», που του επιτρέπει να είναι βουλευτής και υποψήφιος ευρωβουλευτής, «και μια δεύτερη τροπολογία που θα τον χρίζει αυτομάτως ευρωβουλευτή, να μην παιδεύεται με τον σταυρό».

Η απάντηση του Ποταμιού:

«O κ. Δανέλλης διαμαρτύρεται σε εμάς γιατί ο κ. Τσίπρας θα τον βάλει στο ευρωψηφοδέλτιο μαζί με άλλους 41 υποψηφίους. Άκουσον άκουσον… Την άλλη φορά να ζητήσει δύο φωτογραφικές τροπολογίες. Μία για να κρατήσει την έδρα – και τον μισθό – της Βουλής και ταυτοχρόνως να είναι και υποψήφιος ευρωβουλευτής (αυτό ήδη του το έδωσαν). Και μια δεύτερη τροπολογία που θα τον χρίζει αυτομάτως ευρωβουλευτή, να μην παιδεύεται με το σταυρό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ