Η πριγκίπισσα Βικτόρια της Σουηδίας χορεύει «floss» σαν επαγγελματίας! [βίντεο] - iefimerida.gr

Η πριγκίπισσα Βικτόρια της Σουηδίας χορεύει «floss» σαν επαγγελματίας! [βίντεο]

Η πριγκίπισσα Βικτόρια της Σουηδίας κάνει floss. Φωτογραφία: YouTube
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακόμη και οι βασίλισσες και οι πριγκίπισσες έχουν τις ανθρώπινες στιγμές της και μερικές φορές κάνουν σαν μικρά παιδιά.

Η πριγκίπισσα της Σουηδίας χθες επισκέφθηκε έναν παιδικό σταθμό και δεν δίστασε να κάνει την διάσημη κίνηση floss με πολλά παιδιά – και ήταν πολύ καλή!

Η πριγκίπισσα Βικτόρια της Σουηιδίας επισκέφθηκε το Härjedalen, όπου συνομίλησε με παιδιά και εντυπωσίασε με τις χορευτικές της κινήσεις.

Στο βίντεο που κυκλοφορεί, τα παιδιά φαίνονται να φωνάζουν με ενθουσιασμό κάνοντας όλα μαζί την ίδια κίνηση, που περιλαμβάνει την ρυθμική κίνηση των γοφών και των ποδιών.

Ο συγκεκριμένος χορός έγινε viral πέρυσι όταν τον εκτέλεσαν ο «The Backpack Kid» με εκατομμύρια προβολές στο διαδίκτυο και χιλιάδες να προσπαθούν να τον αντιγράψουν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Crown Princess Victoria (@princessvictoriaofsweden) στις 9 Φεβ, 2019 στις 2:04 πμ PST

Πάντως, όσον αφορά στην πριγκίπισσα Βικτόρια, δεν είναι γνωστό αν έμαθε τις κινήσεις από τα παιδιά της, την 6χρονη πριγκίπισσα Εστέλ και τον δίχρονο γιο της, τον πρίγκιπα Όσκαρ ή αν τις έμαθε παρακολουθώντας το βίντεο του διάσημου παιδιού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ