Η INTRASOFT International Χρυσός Χορηγός στο 9ο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας - iefimerida.gr

Η INTRASOFT International Χρυσός Χορηγός στο 9ο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας

Χρυσός Χορηγός η Intrasoft International στο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν από 20 χρόνια η πληροφορική βρισκόταν στα πρώτα της βήματα και δειλά – δειλά, κάποιοι μιλούσαν για την «επιστήμη του μέλλοντος» στην οποία θα βασιζόταν το μεγαλύτερο μέρος της οικονομικής, κοινωνικής και πολιτικής δραστηριότητας του 21ου αιώνα.

Και δεν είχαν άδικο. Έκτοτε, έχει «κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι» και οι υπολογιστές βρίσκονται παντού, πολλά πράγματα που δεν το φανταζόταν ο άνθρωπος, έχουν γίνει πλέον ψηφιακά και πολλές εργασίες εκτελούνται με το πάτημα ενός κουμπιού.

Η διείσδυση της ψηφιακής τεχνολογίας στην καθημερινή ζωή είναι γεγονός και όλο και περισσότεροι νέοι, αντιλαμβάνονται πλέον ότι τα επαγγέλματα του μέλλοντος σχετίζονται με την πληροφορική.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της INTRASOFT International (κεντρικά στη φωτογραφία) συμμετείχε στο panel συζήτησης σχετικά με τις σύγχρονες τάσεις και ευκαιρίες εργασίας στον κλάδο την Πληροφορικής

Στο πρόσφατο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας που πραγματοποιήθηκε για 9η φορά στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών, από τις 29 έως τις 31 Μαρτίου, η συμμετοχή πολλών νέων ανθρώπων ήταν εντυπωσιακή. Οι νέοι Έλληνες δείχνουν πλέον να ενδιαφέρονται για την ενημέρωση πάνω στις νέες επιχειρηματικές εξελίξεις στον κλάδο της Πληροφορικής, ένα γεγονός που αφήνει μόνο θετικές προσδοκίες για το μέλλον του τομέα στην Ελλάδα.

Η INTRASOFT International συμμετείχε σαν Χρυσός Χορηγός και μέσα από την πληθωρική και πολύπλευρη παρουσία της, έδειξε, για άλλη μία φορά, πως βρίσκεται δίπλα στους νέους και στηρίζει την προσπάθειά τους να λάβουν τα καλύτερα δυνατά εφόδια, προκειμένου να είναι έτοιμοι στις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας.

Η Chief People Officer της INTRASOFT, Στέλλα Βουλγαράκη (αριστερά στη φωτογραφία)), μίλησε σχετικά με τον επαγγελματικό προσανατολισμό

Όσοι νέοι παραβρέθηκαν στο Πανόραμα, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της INTRASOFT International, κο Αλέξανδρο Μάνο, να συμμετέχει στο panel συζήτησης σχετικά με τις σύγχρονες τάσεις και ευκαιρίες εργασίας στον κλάδο την πληροφορικής ενώ η Chief People Officer της INTRASOFT, Στέλλα Βουλγαράκη, μίλησε σχετικά με τον επαγγελματικό προσανατολισμό.

Η INTRASOFT International Χρυσός Χορηγός στο 9ο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας | iefimerida.gr 2

Με γνώμονα το επαγγελματικό τους μέλλον, πολλοί νέοι από πολλά πανεπιστήμια πέρασαν από το περίπτερο της INTRASOFT International, θέλοντας να ενημερωθούν για τις δραστηριότητες της εταιρείας ενώ άτομα της INTRASOFT International παρουσίασαν workshops, σχετικά με το business model της εταιρείας και τις καινοτομίες στο κομμάτι της εξέλιξης των ανθρώπων της.

Το μέλλον είναι η πληροφορική και η INTRASOFT International είναι πρωτοπόρος στην Ελλάδα επάνω στο θέμα αυτό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ