MasterChef 3: Επιστρέφει στην κουζίνα ο Κωνσταντίνος Συμεωνίδης; [εικόνες] - iefimerida.gr

MasterChef 3: Επιστρέφει στην κουζίνα ο Κωνσταντίνος Συμεωνίδης; [εικόνες]

Ο Κωνσταντίνος Συμεωνίδης (Φωτογραφία: Instagram)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Κωνσταντίνος Συμεωνίδης είχε ξεχωρίσει από το περυσινό MasterChef και όπως φάνηκε από τη φετινή του παρουσία στην εβδομάδα Silver Award είχε λείψει πολύ στους τηλεθεατές.

Ο Κωνσταντίνος Συμεωνίδης, που είχε αποχωρήσει πέρυσι σε μαγειρική αναμέτρηση με τον Τζώρτζη Παπανικολάου, επέστρεψε στην κουζίνα του ριάλιτι μαγειρικής και έγινε trend στο Twitter. Οι φαν του διαγωνισμού θυμήθηκαν τις μαγειρικές του ικανότητες, το στιλ του καθώς συχνά φορούσε ατσαλάκωτα πουκάμισα και παντελόνια, αλλά και το πόσο όμορφος είναι.

«Παραγωγή πέρυσι που μας κρύβετε τον Συμεωνίδη ρε;Έχει εξελιχθεί σε μικρός θεούλης», «Συμεωνίδη άρχοντα πάρε μας τα υπάρχοντα», «Θυμήθηκα πόσο ερωτευμένη είμαι με τον Συμεωνίδη», είναι μόνο μερικά από τα αποθεωτικά tweets.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Constantinos Symeonidis⏺️ (@cooking_the_life) στις 4 Ιούλ, 2018 στις 1:21 μμ PDT

Οι τηλεθεατές μέσω Twitter ζήτησαν από την παραγωγή να βλέπουν τον μάγειρα, που βρίσκεται στην κουζίνα του Noel Θεσσαλονίκης μαζί με τον Αργύρη Αγλαμίση, σε κάθε επεισόδιο.

«Θέλουμε guest Συμεωνίδη στα επόμενα επεισόδια», έγραψαν στο Twitter, κάνοντας mention τον μάγειρα και εκείνος απάντησε με νόημα: «Πρόσεχε τι εύχεσαι γιατί καμιά φορά μπορείς να το βρεις μπροστά σου!».

Μήπως με αυτόν τον τρόπο, ο Κωνσταντίνος Συμεωνίδης πρόδωσε νέα του εμφάνιση στο MasterChef 3;

Η απάντηση του Κωνσταντίνου Συμεωνίδη
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ