Χάνος: Το μοντέρνο μεζεδοπωλείο στη Νίκης με γεύσεις από θάλασσα [εικόνες] - iefimerida.gr

Χάνος: Το μοντέρνο μεζεδοπωλείο στη Νίκης με γεύσεις από θάλασσα [εικόνες]

Χάνος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην οδό Νίκης, Aθηναίοι και τουρίστες μπορούν να γευτούν κουζίνες από όλο τον κόσμο.

Αυτό, όμως, που έλειπε ήταν ένα ψαροφαγικό εστιατόριο που θα τιμούσε την ελληνική και μεσογειακή παράδοση, με επιρροές από την έθνικ γαστρονομική κουλτούρα.

Έτσι, δημιουργήθηκε ο «Χάνος», ένα μοντέρνο μεζεδοπωλείο με θαλασσινές γεύσεις. Την διακόσμηση του «Χάνου» έχει επιμεληθεί μια σημαντική Ελληνίδα σκηνογράφος, η Ελένη Μανωλοπούλου, που του έχει δώσει μια ζεστή και συνάμα, αρτιστίκ ατμόσφαιρα. Την επιμέλεια του καταλόγου έχει ο Θανάσης Σούλης. Χωρίζεται σε σαλάτες, μεζέδες, ανοιχτά σάντουιτς με θαλασσινά, ριζότα και πάστες αλλά και ψάρια στη σχάρα φιλεταρισμένα.

Όλα τα ψάρια σερβίρονται σε ευφάνταστους συνδυασμούς. Από τα πιο δυνατά σημεία του καταλόγου, είναι τα στρείδια, που εδώ, εκτός από λεμόνι, σερβίρονται είτε με σάλτσα μάνγκο και τσίλι, ή μαζί με ρόδι και εσπεριδοειδή.

Γνωρίστε καλύτερα τις γεύσεις του Χάνου και δείτε φωτογραφίες, στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ χάνος μεζεδοπωλείο ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΑΘΗΝΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ