Θεσσαλονίκη: Από τις 18 Απριλίου το πασχαλινό εορταστικό ωράριο - iefimerida.gr

Θεσσαλονίκη: Από τις 18 Απριλίου το πασχαλινό εορταστικό ωράριο

εμπορικός δρόμος στη Θεσσαλονίκη/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε πασχαλινούς ρυθμούς εισέρχεται από τις 18 Απριλίου η αγορά της Θεσσαλονίκης.

Όσοι επιθυμούν μπορούν να λειτουργήσουν την επιχείρησή τους την Κυριακή 21/4, με προτεινόμενο ωράριο το 11.00-18.00, όπως γνωστοποιεί με σημερινή του ανακοίνωση ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης (ΕΣΘ).

Το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο κατά την πασχαλινή περίοδο, σύμφωνα με τον ΕΣΘ αφορά σε λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων τις ημερομηνίες 18-19/4 από τις 10 το πρωί έως και τις 9 το βράδυ και το Σάββατο θα κλείσουν τρεις ώρες νωρίτερα, δηλαδή στις 6 το απόγευμα. Την Κυριακή των Βαΐων (21/4), όσοι επιλέξουν να λειτουργήσουν το κατάστημά τους θα μπορούν να το λειτουργήσουν σύμφωνα με τον ΕΣΘ από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

Τη Μεγάλη εβδομάδα, από τη Μ. Δευτέρα (22 Απριλίου) έως και τη Μ. Πέμπτη (25 Απριλίου), τα εμπορικά καταστήματα της Θεσσαλονίκης θα λειτουργούν από τις 10 το πρωί έως και τις 9 το βράδυ και τη Μ. Παρασκευή θα ανοίξουν στη 1 το μεσημέρι και θα κατεβάσουν ρολά στις 7 το βράδυ. Το Μ. Σάββατο (27 Απριλίου), τα εμπορικά καταστήματα της Θεσσαλονίκης θα λειτουργήσουν από τις 10 το πρωί έως και τις 4 το απόγευμα, ενώ την Κυριακή του Πάσχα και τη Δευτέρα θα είναι κλειστά και θα επαναλειτουργήσουν κανονικά από τις 29 Απριλίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ