Αυτή η γυναίκα είναι το μυστικό όπλο της Κέιτ Μίντλετον -Μαζί σκίζουν τη Μέγκαν Μαρκλ στο ντύσιμο [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτή η γυναίκα είναι το μυστικό όπλο της Κέιτ Μίντλετον -Μαζί σκίζουν τη Μέγκαν Μαρκλ στο ντύσιμο [εικόνες]

Ανανεωμένη η Κέιτ Μίντλετον στις τελευταίες της εμφανίσεις. Φωτογραφία: Splash News
ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΡΣΕΝΙΟΥ

Από τότε που η Μέγκαν Μαρκλ παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Χάρι, οι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας έχουν παρατηρήσει ότι η Κέιτ Μίντλετον δείχνει πολύ πιο λαμπερή. Και τώρα, μαθαίνουμε το γιατί.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η δούκισσα του Κέμπριτζ έχει προσλάβει μια ταλαντούχα στιλίστρια που την συμβουλεύει για τα ρούχα που θα φορέσει σε κάθε της δημόσια εμφάνιση.

Η εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον που προκάλεσε πολλά σχόλια - Σικάτη με νέο λουκ

Και η Κέιτ Μίντλετον έχει πει πλέον «αντίο» στα άκαμπτα παλτό, ακολουθώντας ένα πιο μοντέρνο, κομψό στυλ, όπως η μοβ μπλούζα των 800 λιρών του οίκου Gucci και το φαρδύ παντελόνι που φόρεσε σε μια επίσημη εμφάνισή της νωρίτερα αυτό το μήνα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ginnie Chadwyck-Healey (@ginniech00) στις 23 Μάρ, 2019 στις 11:56 πμ PDT

Η νέα της σύμβουλος είναι η Βιρτζίνια Τσάντγουικ-Χίλεϊ, μια 36χρονη αριστοκράτισσα και πρώην συντάκτρια στο περιοδικό Vogue.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ginnie Chadwyck-Healey (@ginniech00) στις 28 Οκτ, 2018 στις 3:58 πμ PDT

Γνωστή ως Τζίνι, είναι παλιά φίλη του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον και μάλιστα ήταν καλεσμένη στον γάμο τους στο Αβαείο του Γουεστμίνστερ το 2011.

«Η Τζίνι είναι το μυστικό όπλο της Κέιτ Μίντλετον» είπε μια βασιλική πηγή. «Έχει κάνει μεγάλες αλλαγές στην γκαρνταρόμπα της δούκισσας του Κέμπριτζ για τις δημόσιες εμφανίσεις της και την έχει βοηθήσει στο να της δώσει μια εντελώς νέα αίσθηση αυτοπεποίθησης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ginnie Chadwyck-Healey (@ginniech00) στις 8 Μάρ, 2019 στις 2:09 πμ PST

Οι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας παρατήρησαν τις μεγάλες αλλαγές στην εφμάνιση της Κέιτ Μίντλετον το  τελευταίο διάστημα

Η Κάθριν έχει πραγματικά εντυπωσιαστεί και είναι βαθύτατα ευγνώμων για την βοήθειά της».

Η Τζίνι είναι κόρη του 3ου λόρδου του Στραθαλμόντ και έχει δύο κόρες, την 4χρονη Νάνσι και την 2χρονη Μάγκι, με τον σύζυγό της Όλιβερ Τσάντγουικ – Χίλεϊ.

Η Τζίνι και ο σύζυγός της φοίτησαν στο πανεπιστήμιο St. Andrews, μαζί με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον και οι δύο γυναίκες σπούδασαν ιστορία της τέχνης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ginnie Chadwyck-Healey (@ginniech00) στις 29 Ιαν, 2019 στις 8:33 πμ PST

Η μέχρι πρότινος στυλίστρια της Κέιτ Μίντλετον, Νατάσα Άρτσερ, λείπει αυτή την περίοδο σε άδεια μητρότητας και το έργο της πρώην συντάκτριας της Vogue είναι εμφανές στις τελευταίες εμφανίσεις της δούκισσας του Κέμπριτζ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ginnie Chadwyck-Healey (@ginniech00) στις 6 Δεκ, 2018 στις 8:16 πμ PST

Η Τζίνι, που έφυγε από το περιοδικό Vogue το 2018 μετά από 12 χρόνια, είχε γράψει στο παρελθόν για την εμπειρία της από τον βασιλικό γάμο του Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον: «Προς μεγάλη μου έκπληξη βρέθηκα στα περιοδικά μόδας ως μία από τις πιο ‘καλοντυμένες’» είχε καυχηθεί τότε φορώντας μία καρπουζί φούστα Emilia Wickstead και ένα μεταξωτό ροζ τοπ. «Φυσικά προηγούνταν το βασιλικό πρωτόκολλο, αλλά ήθελα να νιώσω πως είμαι ο εαυτός μου μέσα σε μια θάλασσα διασημοτήτων, φίλων, στρατιωτικού προσωπικού, μελών ξένων κρατών και φυσικά της βασιλικής οικογένειας» είχε προσθέσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ