47χρονη έκανε φωτογράφιση διαζυγίου! Ντυμένη σέξι έκαψε φωτό του γάμου της [εικόνες] - iefimerida.gr

47χρονη έκανε φωτογράφιση διαζυγίου! Ντυμένη σέξι έκαψε φωτό του γάμου της [εικόνες]

Η 47χρονη Μαρί Λόλις πανηγυρίζει το διαζύγιό της. Φωτογραφία: Facebook/ Tiltin' My Lens Photography
ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΡΣΕΝΙΟΥ

Το επόμενο κεφάλαιο στη ζωή της θέλησε να γιορτάσει μια γυναίκα με μια ανατρεπτική φωτογράφιση. Αλλά δεν πρόκειται για έναν αρραβώνα, έναν γάμο ή ένα νέο μωρό. Αλλά για ένα διαζύγιο.

Η 47χρονη Μαρί Λόρις θέλησε να πανηγυρίσει το διαζύγιό της με μια φωτογράφηση όπου εμφανίζεται με σέξι εμφάνιση να βάζει φωτιά στις γαμήλιες φωτογραφίες και να κρατά ένα ποτήρι κρασί με την φράση «Αντίο αγόρι» και φυσικά έχει γίνει viral.

Η Μαρί Λόλις πήρε επιτέλους το διαζύγιο μετά από 13 χρόνια γάμου

«Ήθελα να δείξω ότι οι ισχυρές γυναίκες μπορούν να προχωρήσουν στη ζωή τους και να είναι και πάλι ευτυχισμένες» είπε η 47χρονη Μαρί στην Daily Mail. «Δεν είναι κακό να είσαι και πάλι ευτυχισμένος» και πρόσθεσε: «Ήθελα έναν τρόπο για να κλείσω ένα κεφάλαιο στη ζωή μου με τον δικό μου τρόπο και να γιορτάσω την επισημοποίηση του διαζυγίου μου».

Η Μαρί χώρισε από τον εδώ και 13 χρόνια σύζυγό της Κουίντον Ίτον με το διαζύγιο να βγαίνει αυτό τον μήνα.

Η Μαρί θέλησε να κάνει μια ξεχωριστή φωτογράφηση για το νέο κεφάλαιο στη ζωή της

Χάρη στην βοήθεια της κουνιάδας της, την φωτογράφο Νατάσα Λόλις, που είναι παντρεμένη με τον αδερφό της, δημιούργησαν μια σειρά από φωτογραφίες που είναι συνάμα προκλητικές και αστείες.

Η 47χρονη ποζάρει με πινακίδα που γράφει «Θα σου ευχόμουν το καλύτερο, αλλά το είχες ήδη»

Σε μια φωτογραφία, η Μαρί χαμογελά ενώ κρατά τις ψηλοτάκουνες γόβες της. Στην σόλα του ενός παπουτσιού γράφει «Est 2006» εννοώντας πως ο γάμος έγινε το 2006, και στη σόλα του άλλου «Done 2019», ενημερώνοντας για το έτος έκδοσης του διαζυγίου.

Μια άλλη δείχνει ένα κοντινό πλάνο του παπουτσιού της Μαρί να πατά επάνω σε μια γαμήλια φωτογραφία και να σπάει το γυαλί ενώ μια άλλη δείχνει την φωτογραφία να καίγεται.

Η γαμήλια φωτογραφία που καίγεται

Και δεν είναι μόνο αυτές. Σε άλλη ποζάρει με τα χαρτιά του διαζυγίου, και με περηφάνια κρατά μια πινακίδα που γράφει: «Θα σου ευχόμουν το καλύτερο, αλλά το είχες ήδη».

Η 47χρονη Μαρί λέει πως η αγαπημένη της φωτογραφία είναι αυτή που την δείχνει να γελά και να κρατά ένα ποτήρι κρασιού που γράφει «Επιτέλους διαζευγμένη, αντίο αγόρι».

Οι φωτογραφίες της τράβηξαν την προσοχή ενός χρήστη του Twitter, που τις δημοσίευσε μαζί με την λεζάντα: «Απίστευτα έντονα vibes από αυτή την φωτογράφηση διαζυγίου».

Insanely powerful vibes coming from this divorce photo shoot. pic.twitter.com/gtegCygnhl

Αυτή είναι η αγαπημένη φωτογραφία της Μαρί γιατί δείχνει πόσο πραγματικά ευτυχισμένη είναι πλέον

Φυσικά, οι εικόνες της Μαρί έγιναν αμέσως viral, συγκεντρώνοντας πάνω από 64.000 likes και 10.000 retweets.

«Πραγματικά δεν το περιμέναμε ότι θα γινόταν viral» είπε η ευτυχισμένη πλέον, Μαρί. «Νομίζω ότι όλοι ξαφνιάστηκαν που κάποιος έκανε κάτι τελείως διαφορετικό και τόσο τολμηρό».

Η Μαρί δήλωσε ότι θέλει οι φωτογραφίες της να αντιπροσωπεύουν τις «ισχυρές γυναίκες» που «έχουν την δύναμη να συνεχίσουν να αγωνίζονται».

Η Μαρί ήθελε να δείξει σε όλες τις γυναίκες πως μπορούν να είναι ευτυχισμένες και πως έχουν την δύναμη να συνεχίσουν στη ζωή τους ακόμη και μετά από δύσκολες στιγμές

Ήταν όμως ένα μακρύ ταξίδι προς την ευτυχία για την Μαρί, που είπε πως όλα άλλαξαν για την ίδια, όταν ο σύζυγός της εθίστηκε στα ναρκωτικά.

«Έμπλεξε με την μεθαδόνη και τα λάθος άτομα» είπε. «Είναι λυπηρό πώς μπορεί η μεθαδόνη να αλλάξει ένα άτομο. Πιο πριν ήταν ένας καλός άνθρωπος».

Ο πρώην σύζυγός της ήταν ένας καλός άνθρωπος μέχρι που έμπλεξε με τα ναρκωτικά και τις κακές παρέες

Η Μαρί πρόσθεσε ότι ο σύζυγός της μπαινόβγαινε στην φυλακή και πως είχαν χωρίσει εδώ και χρόνια προτού οριστικοποιήσουν το διαζύγιο. Ο Ίτον βρίσκεται σήμερα στη φυλακή, εν αναμονή της δίκης του για οκτώ εκκρεμείς κατηγορίες.

Φωτογραφίες: Facebook/ Tiltin' My Lens Photography

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ διαζύγιο Φωτογράφιση Μαρί Λόρις viral
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ