25 χρόνια πριν -Οταν οι νεαροί Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και Σελίν Ντιόν συναντήθηκαν στο Ciao ANT1 [εικόνα] - iefimerida.gr

25 χρόνια πριν -Οταν οι νεαροί Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και Σελίν Ντιόν συναντήθηκαν στο Ciao ANT1 [εικόνα]

O Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος/ Φωτογραφία: theodorekoutsogiannopoulos/ Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Πάνε 25 χρόνια από τότε που η Σελίν Ντιόν ήρθε καλεσμένη στην Ελλάδα και τραγούδησε στο Ciao ANT1. Δεν θα ξεχάσω πόσο αντί-ντίβα ήταν στη συνέντευξη που μου παραχώρησε...».

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος θυμάται μια «συλλεκτική» τηλεοπτική στιγμή. Με μια ανάρτηση στο Instagram, ο δημοσιογράφος και κριτικός κινηματογράφου μάς γύρισε σχεδόν τρεις δεκαετίες πίσω. Τότε που η ιδιωτική τηλεόραση έκανε τα πρώτα της βήματα και τα ψυχαγωγικά σόου φιλοξενούσαν αληθινούς σταρ (αντι-σταρ).

Η Σελίν Ντιόν, ήταν 26 ετών όταν βρέθηκε καλεσμένη του θρυλικού Ciao ANT1, για να μιλήσει στον Γιώργο Μαρίνο και την Αννίτα Ναθαναήλ. Τότε, συνεργάτης της εκπομπής ήταν και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος. Στη νοσταλγική φωτογραφία που μοιράστηκε στο Instagram, ποζάρει με την νεαρή τότε Σελίν Ντιόν.

Δείτε την φωτογραφία που δημοσίευσε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ