Η Mercedes-AMG A35 sedan με 306 ίππους

Ακολουθώντας τη συνταγή της hatchback έκδοσης, η γερμανική εταιρεία εμπλουτίζει την γκάμα της A-Class sedan με την έκδοση Mercedes-AMG A35.

H Mercedes-AMG A35 sedan διαθέτει-συγκριτικά με τις απλές εκδόσεις-πιο μυώδες αμάξωμα και ειδικά αεροδυναμικά βοηθήματα για καλύτερη ευστάθεια στις υψηλές ταχύτητες. Σε αυτά συγκαταλέγονται το μπροστινό σπόιλερ και η πίσω αεροτομή. Η εταιρεία δίνει τη δυνατότητα στους υποψήφιους αγοραστές να επιλέξουν μεταξύ δύο body kits: Το AMG Night Package προσφέρει μια πιο διακριτική εμφάνιση και το AMG Aerodynamics Package προσδίδει στο αμάξωμα ένα πιο αγωνιστικό look.

Και στην περίπτωση της Mercedes-AMG A35 sedan, κάτω από το καπό συναντούμε τον 2λιτρο τούρμπο κινητήρα βενζίνης της εταιρείας με απόδοση στα 306 άλογα & 400 Nm στις 3.000 σ.α.λ. Η κίνηση περνά μόνιμα και στους 4 τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων. Στον τομέα των επιδόσεων τώρα, η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα και τα πρώτα 100 χλμ./ώρα από στάση έρχονται σε 4,8 sec (μέση κατανάλωση 7,3 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 167 γρ./χλμ.).

Στο εσωτερικό της hot μικρομεσαίας sedan Γερμανίδας βλέπουμε κάποιες νέες λεπτομέρειες από αλουμίνιου, όπως επίσης κα το νέο τιμόνι με την υπογραφή της Mercedes-AMG. Και πάλι, το σύστημα MBUX φιγουράρει στο κέντρο του ταμπλό ενώ ο χώρος αποσκευών παραμένει στα 420 λίτρα.

Το επίσημο ντεμπούτο της Mercedes-AMG A35 sedan θα γίνει στην έκθεση αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης και μέσα στο έτος αναμένεται το λανσάρισμα στην ευρωπαϊκή αγορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Mercedes-AMG A35 sedan Mercedes

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ