Η Mercedes-AMG A35 sedan με 306 ίππους - iefimerida.gr

Η Mercedes-AMG A35 sedan με 306 ίππους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακολουθώντας τη συνταγή της hatchback έκδοσης, η γερμανική εταιρεία εμπλουτίζει την γκάμα της A-Class sedan με την έκδοση Mercedes-AMG A35.

H Mercedes-AMG A35 sedan διαθέτει-συγκριτικά με τις απλές εκδόσεις-πιο μυώδες αμάξωμα και ειδικά αεροδυναμικά βοηθήματα για καλύτερη ευστάθεια στις υψηλές ταχύτητες. Σε αυτά συγκαταλέγονται το μπροστινό σπόιλερ και η πίσω αεροτομή. Η εταιρεία δίνει τη δυνατότητα στους υποψήφιους αγοραστές να επιλέξουν μεταξύ δύο body kits: Το AMG Night Package προσφέρει μια πιο διακριτική εμφάνιση και το AMG Aerodynamics Package προσδίδει στο αμάξωμα ένα πιο αγωνιστικό look.

Και στην περίπτωση της Mercedes-AMG A35 sedan, κάτω από το καπό συναντούμε τον 2λιτρο τούρμπο κινητήρα βενζίνης της εταιρείας με απόδοση στα 306 άλογα & 400 Nm στις 3.000 σ.α.λ. Η κίνηση περνά μόνιμα και στους 4 τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων. Στον τομέα των επιδόσεων τώρα, η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα και τα πρώτα 100 χλμ./ώρα από στάση έρχονται σε 4,8 sec (μέση κατανάλωση 7,3 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 167 γρ./χλμ.).

Στο εσωτερικό της hot μικρομεσαίας sedan Γερμανίδας βλέπουμε κάποιες νέες λεπτομέρειες από αλουμίνιου, όπως επίσης κα το νέο τιμόνι με την υπογραφή της Mercedes-AMG. Και πάλι, το σύστημα MBUX φιγουράρει στο κέντρο του ταμπλό ενώ ο χώρος αποσκευών παραμένει στα 420 λίτρα.

Το επίσημο ντεμπούτο της Mercedes-AMG A35 sedan θα γίνει στην έκθεση αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης και μέσα στο έτος αναμένεται το λανσάρισμα στην ευρωπαϊκή αγορά.

Η Mercedes-AMG A35 sedan με 306 ίππους | iefimerida.gr 0
Η Mercedes-AMG A35 sedan με 306 ίππους | iefimerida.gr 1
Η Mercedes-AMG A35 sedan με 306 ίππους | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Mercedes-AMG A35 sedan Mercedes
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ