Δαμάζοντας κύματα και μποφόρ -Kite surf στην Κρήτη [βίντεο] - iefimerida.gr

Δαμάζοντας κύματα και μποφόρ -Kite surf στην Κρήτη [βίντεο]

Εντυπωσιακή εικόνα από τους αθλητές του kite surf
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κρήτη ήταν ένα από τα μέρη που βασανίστηκε φέτος από τον καιρό, καθώς μέτρησε πολλές πληγές, ωστόσο υπήρξαν και εκείνοι που φρόντισαν να κάνουν την κακοκαιρία διαφήμιση για το νησί. Ο λόγος γι αυτούς που κάνουν kite surf.

Την ίδια ώρα που την Κρήτη χτυπούσαν έντονα καιρικά φαινόμενα με ισχυρούς ανέμους χαμηλές θερμοκρασίες και έντονες βροχοπτώσεις, έκαναν την εμφάνισή τους οι τολμηροί της θάλασσας. Βρήκαν ιδανικές συνθήκες για να επιδοθούν στο αγαπημένο τους άθλημα...το kite surf.

Μεσημέρι Κυριακής στην Αμμουδάρα Ηρακλείου με δυνατό άνεμο πολλών μποφόρ, θερμοκρασία χαμηλή για την εποχή, όχι πάνω από στους 13 βαθμούς Κελσίου και με τον ουρανό χωρίς βροχερή διάθεση, μία παρέα Κρητικών αποφάσισε να παίξει με τον άνεμο και τα κύματα.

Μπήκαν στη φουρτουνιασμένη θάλασσα και πέταξαν ψηλά με τα kite surf τους. Πάντα φορώντας τον ειδικό εξοπλισμό τους και με την αδρεναλίνη στο κόκκινο, έτρεξαν σε μια συναρπαστική αναμέτρηση με τον Αίολο και τον Ποσειδώνα.

Με την βοήθεια του drone και της επίγειας κάμερας, ο Νίκος Σαράντος κατέγραψε την εντυπωσιακή μάχη ανάμεσα στον άνθρωπο και τα στοιχεία της φύσης...



Βίντεο: Νίκος Σαράντος

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ