Ο πιο πολυφωτογραφημένος δρόμος της Αθήνας έχει ακριβώς την ίδια διακόσμηση με την πιο σικάτη στοά του Παρισιού [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο πιο πολυφωτογραφημένος δρόμος της Αθήνας έχει ακριβώς την ίδια διακόσμηση με την πιο σικάτη στοά του Παρισιού [εικόνες]

Umbrella Sky Project
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μαίρη Πόπινς ήρθε μαζί με την άνοιξη στο κέντρο της Αθήνας και εγκαταστάθηκε στην οδό Καραϊσκάκη. Ολόκληρη η γειτονιά έχει γεμίσει λουλούδια, χρώματα και ομπρέλες έχουν αγκαλιάσει την αγάπη της πόλης, καλωσορίζοντας τη νέα εποχή.

Ολα αυτά χάρη στο Little Kook.

Η μαγική νταντά πήρε την ομπρέλα της και ακολούθησε τις μυρωδιές τσαγιών και λιχουδιών και προσγειώθηκε στην Αθήνα, θέλοντας να κάνει παρέα στο πιο παραμυθένιο ξωτικό της πόλης, που κάθε φορά εντυπωσιάζει με τις ιδέες του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη L e O n i e K a t s a r o n a (@ur_wanderlust) στις 31 Μάρ, 2019 στις 12:00 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Georgia Papaefthymiou ?? (@zeta_pap) στις 29 Μάρ, 2019 στις 3:16 πμ PDT

Ωστόσο, η Μαίρη Πόπινς δεν βρίσκεται στην Αθήνα. Στο Παρίσι, στη Le Village Royal, έχει στηθεί κάτι παρόμοιο. Στη Le Village Royal, που θεωρείται η πιο σικάτη στοά του Παρισιού, με τις μπουτίκ διάσημων brand να βρίσκονται δεξιά και αριστερά, τα μάτια κοιτούν ψηλά και βλέπουν τον πολύχρωμο κόσμο του «Umbrella Sky Project».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julia Filińska (@jfilinska) στις 12 Φεβ, 2019 στις 1:47 πμ PST

Πρόκειται για ένα project της πορτογαλικής ομάδας Sextafeira Producoes, με 800 ομπρέλες διάφορων χρωμάτων.

Η εγκατάσταση «Umbrella Sky Project» σε πολυτελείς μπουτίκ του Παρισιού


Η Sextafeira Producoes ιδρύθηκε το 2004 και οι καλλιτέχνες της -όπως οι ίδιοι επισημαίνουν-, εμπνεόμενοι από τη Μαίρη Πόπινς ξεκίνησαν, το 2012, το «Umbrella Sky Project». Η ιδέα παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Αγκουέντα της Πορτογαλίας στο πλαίσιο του φεστιβάλ Agitagueda και, έκτοτε, ταξίδεψε σε πολλές πόλεις του κόσμου -συνολικά, 25-, ακόμη και στο Πίτσμπουργκ των ΗΠΑ.

Το βλέμμα ψηλά

Στόχος του πρότζεκτ είναι να «φέρνει χρώμα και χαρά και να προωθεί μέρη και το περιβάλλον τους» και τα καταφέρνει!

800 ομπρέλες σαν στεγαστρο
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ