«Do it like me (superstar)» τραγουδάει η 11χρονη κόρη του Will Smith [βίντεο] - iefimerida.gr

«Do it like me (superstar)» τραγουδάει η 11χρονη κόρη του Will Smith [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα χνάρια του διάσημου μπαμπά της, του χολιγουντιαύ ηθοποιού Will Smith, φαίνεται πως ακολουθεί η σχεδόν συνωνώματη κόρη του, Willow Smith, η οποία μετά από 1,5χρόνο απουσίας κάνει δυναμική επιστροφή με νέο βίντεο κλιπ.

Τη γνωρίσαμε τον Σεπτέμβρη του 2010 όταν έκανε το μουσικό της ντεμπούτο με το τραγούδι «Whip my hair» . Τράβηξε τα βλέμματα όλων με τις ακραίες επιλογές της στα μαλλιά,όταν αποφάσισε να ξυρίσει τα υπερβολικά μαλλιά της και ύστερα τα έβαφε κάθε βδομάδα και άλλο χρώμα. Ο λόγος για την μόλις έντεκα χρονών κόρη του ηθοποιού Will Smith που κάνει τα πρώτα της βήματα ως ποπ σταρ.

Το τελευταίο της τραγούδι «Do it like me (superstar)» είναι από το άλμπουμ «Knees and Elbows» που επρόκειτο να κυκλοφορήσει μέσα στον Απρίλιο, αλλά τελικά θα καθυστερήσει λίγο ακόμη.

Μπορεί η καριέρα της μέχρι τώρα να μην έχει κάνει το άλμα που όλοι περίμεναν λόγω της ηλικίας της, όμως συνεχίζει ακάθεκτη. Εξάλλου είναι αρκετά μικρή ακόμη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ