Νεκρή σε αεροπορικό μια από τις πλουσιότερες γυναίκες της Ρωσίας - iefimerida.gr

Νεκρή σε αεροπορικό μια από τις πλουσιότερες γυναίκες της Ρωσίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H 55χρονη Νατάλια Φίλεβα, η 4η πλουσιότερη γυναίκα της Ρωσίας, έχασε τη ζωή της χθες, σε αεροπορικό δυστύχημα στη Γερμανία.

Το εξαθέσιο αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε η Φίλεβα και το οποίο απογειώθηκε από τη Γαλλία και κατευθυνόταν στην Εσση, κατέπεσε σε αγρό και ανεφλέγη περί τις 13:30 [16:30 ώρα Ελλάδας].

Σύμφωνα με την κατάταξη του περιοδικού Forbes για το 2018, η Νατάλια Φίλεβα, σύζυγος του Βλαντίσλαβ Φίλεφ, ήταν εκείνη τη χρονιά η τέταρτη πλουσιότερη γυναίκα στη Ρωσία, με περιουσία η αξία της οποίας υπολογίζεται ότι ανερχόταν σε 600 εκατομμύρια δολάρια.

Στο αεροσκάφος εκτός από τον πιλότο και την Φίλεβα επέβαινε και ο πατέρας της, ο οποίος είναι επίσης νεκρός.

«Την 31η Μαρτίου 2019 η Νατάλια Φίλεβα, μέτοχος της εταιρείας, σκοτώθηκε σε ηλικία 55 ετών [στη συντριβή] κατά τη διάρκεια της καθόδου ενός ιδιωτικού αεροσκάφους τύπου Epic- LT προς το αεροδρόμιο της Φραγκφούρτης», διευκρίνισε στην ανακοίνωσή της η ρωσική αεροπορική εταιρεία.

Τραγική ειρωνεία: Αυτοκίνητο της αστυνομίας το οποίο έσπευδε στο σημείο του δυστυχήματος συγκρούστηκε με άλλο όχημα, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν και οι δύο επιβαίνοντες στο τελευταίο και να τραυματιστούν τρεις αστυνομικοί, μετέδωσε το Γερμανικό Πρακτορείο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ