Ολα τα φετινά γκολ (68) του Λίονελ Μέσι με την Μπαρτσελόνα [βίντεο] - iefimerida.gr

Ολα τα φετινά γκολ (68) του Λίονελ Μέσι με την Μπαρτσελόνα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η φετινή χρονιά να μην είναι ιδιαίτερα επιτυχημένη για την Μπαρτσελόνα, αφού αποκλείστηκε από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και έχασε το πρωτάθλημα από την Ρεάλ Μαδρίτης, όμως αυτή είναι η πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του Λίονελ Μέσι.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, καθώς έχει ήδη γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Καταλανών πριν καν συμπληρώσει τα 25 του (σ.σ. κλείνει τα 25 στις 24/6), με το πιο πρόσφατο επίτευμά του να είναι αυτό των περισσότερων γκολ μέσα σε μία σεζόν, ξεπερνώντας τα 67 γκολ που είχε πετύχει τη σεζόν 1972-1973 ο Γκερντ Μίλερ με την Μπάγερν Μονάχου. Ο 25χρονος άσος έχει σημειώσει 46 γκολ στην Primera Division, 14 στο Τσάμπιονς Λιγκ, τρία στο ισπανικό Σούπερ Καπ, δύο στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων , δύο στο Copa Del Rey και ένα στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ.

Ο Λίονελ Μέσι μπορεί να διευρύνει ακόμη περισσότερο την εκπληκτική επίδοσή του, μια και απομένουν τρία ακόμη παιχνίδια της Μπαρτσελόνα για την ολοκλήρωση της σεζόν (δύο στο πρωτάθλημα και ο τελικός του Copa del Rey κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο).

Απολαύστε και τα 68 γκολ του Αργεντινού «μάγου» του ποδοσφαίρου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ