Super League: Ο Ολυμπιακός το γύρισε και κέρδισε (2-1) τον Ατρόμητο - iefimerida.gr

Super League: Ο Ολυμπιακός το γύρισε και κέρδισε (2-1) τον Ατρόμητο

Κέρδισε 2-1 ο Ολυμπιακός τον Ατρόμητο /Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να αγχώθηκε, αλλά κέρδισε ο Ολυμπιακός.

Ο Κουλούρης άνοιξε το σκορ στο 30' για τον Ατρόμητο και έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό. Ωστόσο, η ομάδα του Πειραιά στο β' ημίχρονο το... γύρισε. Στο 50' ο Γκιγέρμε ισοφάρισε και στο 75' ο Μπουχαλάκης με το 2-1 έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Αυτή ήταν η 19η φετινή νίκη για τον Ολυμπιακό και έφτασε τους 60 βαθμούς. Πλέον ο Ατρόμητος ισοβαθμεί στην 4η θέση με τον Αρη και η συνέχεια του πρωταθλήματος αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Κούτρης, Μεριά, Σισέ, Ελαμπντελαουί, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Ποντένσε, Φορτούνης (92' Καμαρά), Μασούρας (46' Χασάν), Γκερέρο (46' Ντίας).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μέγερι, Κιβρακίδης (77' Μανούσος), Ρισβάνης, Χατζηϊσαΐας, Σάκιτς, Μπουσούλατζιτς, Μάντσον, Ουάρντα (62' Καρασαλίδης), Μπρούνο, Ενσικουλού (81' Μούγιακιτς), Κουλούρης.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Ατρόμητος Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ