Super League: Η ΑΕΚ στο ρελαντί 4-0 τον Παναιτωλικό - iefimerida.gr

Super League: Η ΑΕΚ στο ρελαντί 4-0 τον Παναιτωλικό

Φωτογραφία: EUROKINISSI

Ευρεία νίκη για την ΑΕΚ δίχως να ξοδέψει δυνάμεις.

Μια από τις ευρύτερες νίκες της στη φετινή σεζόν πέτυχε η ΑΕΚ που επικράτησε πολύ εύκολα 4-0 του Παναιτωλικού στο ΟΑΚΑ και εξασφάλισε την 3η θέση στη Super League μετά από 26 αγωνιστικές. Ο Μάριος Οικονόμου με το πρώτο γκολ της καριέρας του ανοίγοντας το σκορ στο 40΄, το 2-0 διαμορφώθηκε από αυτογκόλ του Μαλή στο 50΄ και ακολούθησαν τα τέρματα των Μπογέ (82΄), Γαλανόπουλου (83΄).

Μα αυτό το τρίποντο η ΑΕΚ έφτασε τους 50 βαθμούς μετά από 26 αγωνιστικές στη Super League, ενώ από την άλλη ο Παναιτωλικός έμεινε στους 33 και σε συνδυασμό με τη νίκη του Άρη επί του ΟΦΗ απομακρύνθηκε δέκα βαθμούς από την πρώτη πεντάδα.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Σβάρνας, Οικονόμου, Μπακάκης, Κλωναρίδης (76' Γκάλο), Χουλτ, Κρστίτσιτς, Γαλανόπουλος, Μπακασέτας (52' Μάνταλος), Μπογέ, Λιβάγια (67' Αλμπάνης).

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μάλης, Μάρκος Πάουλο (53' Τσιγγάρας), Μιχάι, Μάσουρεκ, Πέδρο Αμαράλ, Μπαΐροβιτς, Μαρινάκης, Λουσέρο, Μανά (64' Γκούγκα), Ντίαζ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Παναιτωλικός Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ