Μαξίμου: Κουβέντα για Πετσίτη, μιλά για fake news και επιτίθεται στη ΝΔ - iefimerida.gr

Μαξίμου: Κουβέντα για Πετσίτη, μιλά για fake news και επιτίθεται στη ΝΔ

Το Μέγαρο Μαξίμου (Φωτογραφία: AEurokinissi/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για πανικό της ΝΔ κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού απαντώντας στα «πυρά» της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με τις νέες αποκαλύψεις για τον Μανώλη Πετσίτη και το σκάνδαλο ΔΕΠΑ.

«Ο πανικός της ΝΔ γίνεται ακόμη πιο έκδηλος από τους φτηνούς αντιπερισπασμούς που κατασκευάζει. Άλλωστε, τις τελευταίες μέρες παράγει περισσότερα fake news από όσα και τα ίδια τα στελέχη της μπορούν να καταναλώσουν», αναφέρει το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

«Όσο κι αν προσπαθούν όμως δε θα μπορέσουν να αποφύγουν την απάντηση στο κρίσιμο ερώτημα που βρίσκεται στα χείλη του ελληνικού λαού: Θα επιστρέψουν ποτέ τα κλεμμένα δανεικά και αγύριστα των θαλασσοδανείων τους ή θα συνεχίσουν να πίνουν εις υγείαν των κορόιδων;», προσθέτει.

Η ΝΔ, σε ανακοίνωσή της με αφορμή τις αποκαλύψεις πως στους λογαριασμούς του Μανώλη Πετσίτη βρέθηκαν μεγάλα χρηματικά ποσά «άγνωστης αιτιολογίας», που προέρχονται από κυπριακές εταιρείες, κάλεσε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να δώσει σχετικές εξηγήσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ