Η Μισέλ Φάιφερ έχει και τα... τυχερά της

Τι κι αν διανύει την πέμπτη δεκαετία της ζωής της, η Μισέλ Φάιφερ μοιάζει να είναι πιο γοητευτική και ώριμη από ποτέ. Και αυτό φαίνεται και στην μεγάλη οθόνη, αφού η ηλικία των συμπρωταγωνιστών της ολοένα και μικραίνει, πως νιώθει όμως η ίδια;

Την στιγμή που οι περισσότερες συνάδελφοί της προσπαθούν απεγνωσμένα να «παγώσουν» τον χρόνο, η Μισέλ Φάιφερ όχι μόνο δεν έχει πρόβλημα να αποκαλύψει την ηλικία της αλλά σε δημοσίευμα της Huffington δηλώνει πως σήμερα, στα πενηντατέσσερά της αισθάνεται καλύτερα από ποτέ.

Η γοητευτική πενηντάρα ηθοποιός του Χόλιγουντ, με τις πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της, αστειευόμενη επισημαίνει, πως έχει και τα τυχερά της καθώς οι ερωτικοί παρτενέρ της στην μεγάλη οθόνη είναι συνήθως μικρότεροι .

Όσο μεγαλώνει εκείνη τόσο μικραίνουν εκείνοι. Πρώτα είχε τον σαραντάχρονο Πολ Ράντ, μετά ήρθε ο τριαντάχρονος Άστον Κάτσερ, μετά στην ταινία «Cheri» είχε δεσμό με τον εικοσιεφτάχρονο Ρούμπερτ Φρεντ και τώρα στην ταινία "New Year's Eve" ανταλλάσσει φιλιά με τον εικοσιτετράχρονο Ζακ Έφρον. Χαρακτηριστικά, σύμφωνα με το δημοσίευμα, επιστρατεύοντας το χιούμορ της δηλώνει «Άν συνεχίστεί έτσι, θα καταλήξω σε εμβριακή ηλικία

Ωστόσο, ξεκαθάρισε πως δεν θα μπορούσε ποτέ να ερωτευτεί μικρότερο άντρα για τον απλούστατο λόγο πως παραμένει τρελά ερωτευμένη με τον άντρα της .

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ