Ανεπιθύμητη η Νικόλ Κίντμαν στον γάμο του γιου της με την «πριγκίπισσα της Σαϊεντολογίας» -Τι συνέβη [εικόνες]

Κάποτε ήταν ένα από τα πιο διάσημα κι ευτυχισμένα ζευγάρια στο Χόλιγουντ. Το 2001 και μετά από έντεκα χρόνια έγγαμου βίου, ο Τομ Κρουζ και η Νικόλ Κίντμαν χώρισαν. Από τότε οι σχέσεις τους δεν είναι ιδιαίτερα καλές.

Μάλιστα, η 51χρονη ηθοποιός είχε κατηγορήσει στο παρελθόν τη Σαϊεντολογία για τη διάλυση του γάμου της και για την απομάκρυνσή της από τα δύο υιοθετημένα παιδιά τους.

Το ζευγάρι, το οποίο δεν έχει αποκτήσει δικά του παιδιά, έχει υιοθετήσει την 26χρονη σήμερα Ιζαμπέλα και τον 24χρονο Κόνορ.

Ο Κόνορ, ο οποίος έχει ασπαστεί κι αυτός τη Σαϊεντολογία, όπως ο διάσημος πατέρας του, πρόκειται να παντρευτεί σύντομα την Ιταλίδα φίλη του, Σίλβια.

Ωστόσο, η μητέρα του δεν είναι είναι ευπρόσδεκτη στον γάμο. Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, ο σταρ του Χόλιγουντ, έχει απαγορεύσει από την πρώην σύζυγό του να παρευρεθεί στην πιο ευτυχισμένη στιγμή του γιου της.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν, το τηλεφώνημα στη Νικόλ Κίντμαν έκανε ο ίδιος ο Κρουζ και στη συνέχεια μίλησε με τη μητέρα του και ο Κόνορ.

Ο Κόνορ, πρώην DJ που λατρεύει το ψάρεμα, ακολουθεί πιστά τις συμβουλές του διάσημου πατέρα του και όπως αναφέρουν πηγές, δε θα παράκουγε ποτέ τις εντολές του.

Η αρραβωνιαστικιά του, που αποκαλείται από πολλούς «Πριγκίπισσα της Σαϊεντολογίας», έχει μετακομίσει στη Φλόριντα μαζί με την οικογένειά της από την Ιταλία.

Όπως αναφέρουν οι πηγές, ο 56χρονος ηθοποιός λατρεύει τη μελλοντική του νύφη και είναι χαρούμενος που ο γιος του θα νοικοκυρευτεί και θα παντρευτεί μία Σαϊεντολόγο.

«Ο Τομ δεν θα μπορούσε ποτέ να σκεφτεί να προσκαλέσει τη Νικόλ στο γάμο του Κόνορ, επειδή θεωρείται «καταπιεστικό πρόσωπο» από τη συγκεκριμένη εκκλησία». Αυτή η φράση μάλιστα, είναι όρος της Σαϊεντολογίας και χρησιμοποιείται για όποιον θεωρείται εχθρός της εκκλησίας της Σαϊεντολογίας.

Για όσους γνωρίζουν, ο αποκλεισμός της Νικόλ από τον γάμο του γιου της δεν αποτέλεσε έκπληξη, καθώς στις σχέσεις της ίδιας τόσο με τα παιδιά της, όσο και με τον Τομ Κρουζ, είχε επέλθει ρήξη εδώ και χρόνια.

Μετά το χωρισμό τους το 2011, ο Κρουζ πήρε την επιμέλεια των δύο παιδιών. Εκείνη την περίοδο, τα παιδιά που μεγάλωσαν με τα πιστεύω της Σαϊεντολογίας, επέλεξαν να μείνουν με τον πατέρα τους.

Η σταρ του Χόλιγουντ, έχει αρνηθεί να μιλήσει για τη συγκεκριμένη θρησκεία τα τελευταία χρόνια και λέγεται ότι ήταν απούσα από πολλά σημαντικά γεγονότα των παιδιών της, συμπεριλαμβανομένου του γάμου της κόρης της Ιζαμπέλα με τον Μαξ Πάρκερ στο Λονδίνο, τον Σεπτέμβριο του 2015.

Η Κίντμαν απέκτησε δύο κόρες με τον μετέπειτα σύζυγό της, τον τραγουδιστή και συνθέτη Κιθ Ούρμπαν, τον οποίο παντρεύτηκε το 2006. Τη Sunday Rose που γεννήθηκε το 2008, και έπειτα από δύο χρόνια, ήρθε στη ζωή τους η Faith Margaret.

Ο Τομ Κρουζ έχει επίσης, άλλη μια κόρη, τη Σούρι Κρουζ, από την ηθοποιό Κέιτι Χολμς, την οποία παντρεύτηκε το 2006. Μετά από έξι χρόνια, το ζευγάρι πήρε διαζύγιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ