MasterChef 3: «Και να με καλούσαν δεν θα πήγαινα», λέει πρώην παίκτης [βίντεο] - iefimerida.gr

MasterChef 3: «Και να με καλούσαν δεν θα πήγαινα», λέει πρώην παίκτης [βίντεο]

οι κριτές του MasterChef/Φωτογραφία: Ιnstagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρώην παίκτης του MasterChef, Τζώρτζης Παπανικολάου, παραχώρησε σήμερα συνέντευξη στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και μίλησε για την εμπειρία του στο ριάλιτι μαγειρικής, αλλά και για τους φετινούς παίκτες.

«Αν μου έδωσε ένα καλό αυτό το παιχνίδι είναι ότι πλέον μπορώ να πω την γνώμη μου και για την μαγειρική και γενικά. Είναι ωραίο που υπάρχει κόσμος που με στηρίζει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για το γιατί δεν βρισκόταν ανάμεσα στο περσινούς παίκτες που μπήκαν αυτή την εβδομάδα στο Masterchef 3, ο Τζώρτζης Παπανικολάου είπε: «Δεν με κάλεσαν από την παραγωγή να μπω στο παιχνίδι αυτή την εβδομάδα, αλλά και να με καλούσαν δεν θα πήγαινα. Πριν από 9 μήνες με έκριναν και τώρα να πάω να το παίξω ο μεγάλος σεφ και να δώσω τη βοήθειά μου, όχι δεν θα το κάνω. Είναι ένας μαγειρικός διαγωνισμός και ευτυχώς στην Ελλάδα έχουμε πολύ καλούς σεφ που μπορούν να κάνουν αυτή την δουλειά».

«Οι φετινοί παίκτες του Masterchef είναι σίγουρα πιο χαμηλού επιπέδου μαγειρικά από ότι εμείς. Συνεπώς, και φέτος παίζει πιο πολύ το προσωπικό και το τι δράμα έχει ο καθένας σαν οικογένεια. Η έπαρση της Σπυριδούλας δεν είναι καλή. Εκεί μέσα οι δημοσιογράφοι θέλουν την έπαρση, αλλά βγαίνοντας θα καταλάβει πολλά η Σπυριδούλα», ανέφερε στη συνεια, όσον αφορά τους παίκτες του MasterChef 3.

βίντεο: zappit

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ MasterChef MasterChef 3 Τζώρτζης Παπανικολάου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ