Ο σεισμός τούς πήγε... πέρα-δώθε: Βουλευτές της ΝΔ σε πάνελ στην Πάτρα την ώρα που χτυπά ο Εγκέλαδος [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο σεισμός τούς πήγε... πέρα-δώθε: Βουλευτές της ΝΔ σε πάνελ στην Πάτρα την ώρα που χτυπά ο Εγκέλαδος [βίντεο]

SEISMOS-GALAXIDI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα... απρόοπτο έτυχε σε στελέχη της ΝΔ στην Πάτρα.

Την ώρα που παρουσίαζαν το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την Υγεία στην Πάτρα... χτύπησε ο Εγκέλαδος, στιγμιότυπο που κατεγράφη on camera.

Όλα συνέβησαν στην αχαϊκή πρωτεύουσα, όπου βρέθηκε ο Βασίλης Οικονόμου προκειμένου να παρουσιάσει το πρόγραμμα της ΝΔ για την Υγεία. Ο τομεάρχης Υγείας συνοδευόταν από τον αναπληρωτή τομεάρχη και βουλευτή Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, Ιάσονα Φωτήλα, ενώ παρών ήταν και ο Αχαιός βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Κατσανιώτης.

Στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ωστόσο, και ενώ είχε τον λόγο ο Ανδρέας Κατσανιώτης, σημειώθηκε ο ισχυρός σεισμός 5,3 Ρίχτερ στο Γαλαξίδι.

Οι περισσότεροι παριστάμενοι διατήρησαν την ψυχραιμία τους, αλλά ο Ιάσων Φωτήλας φάνηκε να τρομάζει.

Αφού το πρώτο σοκ… πέρασε, πολλοί ήταν αυτοί που ανέφεραν ότι ήταν ένας καλός οιωνός για το ότι το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την Υγεία θα προκαλέσει σεισμό στο Πανελλήνιο!

Δείτε το βίντεο:

Την ώρα που παρουσίαζαν το πρόγραμμα της ΝΔ για την Υγεία χτύπησε ο #σεισμος. Φανταστείτε να το εφαρμόσουν κιόλας pic.twitter.com/kQUYmQkg9m

Με πληροφορίες από pelop.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΔ πάνελ Σεισμός Ρίχτερ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ